Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17764
Blue Aztec 2006 Efraim
improvizatii Tactiek Training
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 41.4
outstanding Schieten average
outstanding Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Lung geeft een hoge lob. Nyczko is nu in balbezit. Sekáč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekáč krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Anđušić geeft een hoge lob. Daar is Sekáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pănican de bal onder controle te krijgen. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 1:0

17e minuut.
Inworp. Covei met de inworp. Lung speelt de bal door. Quinteros geeft de bal voor. Arghirescu springt en kopt de bal. Praszelik bokst de bal weg. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arghezi geeft een lange en hoge pass. Arghirescu kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt De Mitri zijn tegenspeler op de grond. De Mitri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met de inworp. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Praszelik trapt de bal weg van het doel. Covei kopt de bal weg. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Sekáč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pănican is nu in balbezit. Sekáč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sekáč krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung haalt uit met een fantastische trap. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 49%, Efraim 51%.
Blue Aztec 2006 - Efraim 1:0

50e minuut.
Anđušić rent richting de bal. Dymacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lung met een snel genomen vrije trap. Arghirescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 2:0

52e minuut.
Covei onderschept slim de pass. Lung heeft problemen om de bal te vangen. Lung passt de bal met de wreef. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kocot onderschept slim de pass. Kocot geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anđušić met de inworp. Lung geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Pănican bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg.

71e minuut.
Arghezi speelt de bal door. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een hoge lob. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 3:0

72e minuut.
Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko geeft een hoge lob. Inworp. Anđušić met een snelle inworp. Lung geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lung geeft de bal voor. Pănican probeert de bal met de borst te controleren. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 4:0

78e minuut.
Iorga verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga passt de bal met de wreef. Anđušić rent richting de bal. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Arghirescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kocot rent richting de bal. Kocot geeft een lange en hoge pass. Iorga is nu in balbezit. Iorga geeft een hoge lob. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 5:0

90e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Lung onderschept slim de pass. Lung geeft een hoge lob. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel. Praszelik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Efraim 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 35%, Efraim 65%.
Blue Aztec 2006 - Efraim 6:0