Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani Craiova Maxima 1973
Georgel Tactiek passo dobble
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.8 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Todescato geeft de bal voor. Chabiera onderschept slim de pass. Flores geeft de bal voor. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lombaerts heeft problemen om de bal te vangen. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:1

6e minuut.
Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Todescato de bal. Carnero met een sublieme pass. Todescato met een sublieme pass. Osmochescu geeft een hoge lob. Lehtinen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:2

12e minuut.
Carnero passt de bal in één keer door. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu speelt de bal door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Osmochescu met een snelle inworp. Chabiera geeft een hoge lob. Carnero kopt de bal weg. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Beržonskis verovert de bal door een tackle van achteren. Beržonskis passt de bal in één keer door. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Sądowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Beržonskis heeft problemen om de bal te vangen. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:3

22e minuut.
Todescato geeft de bal voor. Chabiera onderschept slim de pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. Sądowicz geeft de bal voor. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Todescato is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:4

25e minuut.
Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wilmersson de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Branekov geeft een lange en hoge pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Beržonskis is nu in balbezit. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:5

37e minuut.
Sądowicz met een sublieme pass. Lehtinen rent richting de bal. Wilmersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:6

42e minuut.
Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:7

43e minuut.
Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze passt de bal zonder na te denken. Chabiera is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Llosa met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kondrot de bal. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 84%, Craiova Maxima 1973 16%.
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:7

48e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... Lombaerts probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wilmersson de bal. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:8

49e minuut.
Lehtinen passt de bal zonder na te denken. Shchekoldin probeert naar een medespeler te passen. Carnero probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:9

57e minuut.
Flores kopt de bal weg. Daar is Requena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot rent richting de bal. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:10

81e minuut.
Algreen rent richting de bal. Algreen probeert naar een medespeler te passen. Sądowicz speelt de bal door. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Klungelig pakt Chabiera de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabiera is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todescato is nu in balbezit. Lombaerts rent richting de bal. Lombaerts geeft de bal voor. Todescato geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:11

90e minuut.
Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 83%, Craiova Maxima 1973 17%.
Cs.Curcani - Craiova Maxima 1973 0:11