Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Cs.Curcani
passo dobble Tactiek Georgel
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 23.4
incredible Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Osmochescu probeert naar een medespeler te passen. Carnero rent richting de bal. Carnero passt de bal met de wreef. Ierardo rent richting de bal. Ierardo schiet op doel. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 1:0

5e minuut.
Osmochescu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Beržonskis de bal. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 2:0

11e minuut.
Todescato passt de bal zonder na te denken. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal zonder na te denken. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carnero neemt de hoekschop. Todescato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 3:0

13e minuut.
Algreen is nu in balbezit. Algreen met een sublieme pass. Lehtinen speelt de bal door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een hoge lob. Sądowicz kopt de bal weg. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todescato geeft een lange en hoge pass. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal in één keer door. Beržonskis rent richting de bal. Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo schiet op doel. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lombaerts is nu in balbezit. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato geeft een lange en hoge pass. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Branekov geeft een lange en hoge pass. Ierardo rent richting de bal. Ierardo passt de bal in één keer door. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kondrot de bal. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz passt de bal met de wreef. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ... Llosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 4:0

34e minuut.
Todescato kopt de bal weg. Lehtinen rent richting de bal. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmochescu passt de bal in één keer door. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Osmochescu passt de bal in één keer door. Sądowicz heeft problemen om de bal te vangen. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmochescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 29%, Cs.Curcani 71%.
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 5:0

48e minuut.
Inworp. Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todescato geeft een hoge lob. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 6:0

52e minuut.
Götze rent richting de bal. Götze geeft de bal voor. Algreen speelt de bal door. Todescato rent richting de bal. Todescato geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Ierardo met een sublieme pass. Osmochescu speelt de bal door. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 7:0

63e minuut.
Ondračka heeft problemen om de bal te vangen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato geeft de bal voor. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Llosa trapt de bal weg van het doel. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato geeft de bal voor. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 8:0

66e minuut.
Wojnarowski is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen passt de bal met de wreef. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Osmochescu met de inworp. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Lehtinen rent richting de bal. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 9:0

72e minuut.
Ursu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Todescato rent richting de bal. Todescato geeft een lange en hoge pass. Lehtinen kopt de bal weg. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Todescato met een sublieme pass. Lehtinen heeft problemen om de bal te vangen. Lombaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 10:0

78e minuut.
Algreen kopt de bal weg. Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lehtinen is nu in balbezit. Daar is Ierardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beržonskis is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 11:0

86e minuut.
Carnero speelt de bal door. Wilmersson is nu in balbezit. Lehtinen onderschept slim de pass. Lehtinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 20%, Cs.Curcani 80%.
Craiova Maxima 1973 - Cs.Curcani 12:0