Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steagu rosu brasov FC SILWANA
343 Tactiek v6
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 59.5
brilliant Schieten formidable
formidable Passen good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Lubik speelt de bal door. Oprea speelt de bal door. Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Yonkov geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczepaniak bokst de bal weg.

10e minuut.
Zerbelloni is nu in balbezit. Buisson onderschept slim de pass. Buisson passt de bal met de wreef. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kupcik rent richting de bal. Kupcik passt de bal in één keer door. Oprea rent richting de bal. Oprea geeft een hoge lob. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczepaniak bokst de bal weg. Minciună springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Landa passt de bal zonder na te denken. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko passt de bal zonder na te denken. Buisson is nu in balbezit. Buisson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zerbelloni kopt de bal weg. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Lubik speelt de bal door. Oprea geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Feraru probeert naar een medespeler te passen. Zanchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchi met een sublieme pass. Lysenko is nu in balbezit. Lysenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Feraru geeft de bal voor. Klungelig pakt Zerbelloni de bal. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 47%, FC SILWANA 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
steagu rosu brasov - FC SILWANA 0:0

47e minuut.
Landa met een sublieme pass. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu met een sublieme pass. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson schiet op doel. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Sadıkoğlu is nu in balbezit. Sadıkoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Lysenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysenko geeft een hoge lob. Buisson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kupcik geeft een hoge lob. Łabędzki kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kupcik met de inworp. Lubik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lubik probeert naar een medespeler te passen. Yonkov rent richting de bal. Yonkov geeft de bal voor. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steagu rosu brasov - FC SILWANA 1:0

68e minuut.
Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru rent richting de bal. Feraru geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yonkov de bal onder controle te krijgen. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zerbelloni probeert naar een medespeler te passen. Kupcik is nu in balbezit. Kupcik geeft een lange en hoge pass. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczepaniak bokst de bal weg.

74e minuut.
Yonkov heeft problemen om de bal te vangen. Sadıkoğlu onderschept slim de pass. Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko schiet op doel. Dafinescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder is nu in balbezit. Moder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Seniw speelt de bal door. Lubik speelt de bal door. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft een hoge lob. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw geeft de bal voor. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steagu rosu brasov 42%, FC SILWANA 58%.
steagu rosu brasov - FC SILWANA 1:0