Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA steagu rosu brasov
v6 Tactiek boby4
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten brilliant
good Passen formidable
solid Verdedigen brilliant


1e minuut.
Landa onderschept slim de pass. Landa met een sublieme pass. Lysenko rent richting de bal. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - steagu rosu brasov 1:0

3e minuut.
Zanchi passt de bal met de wreef. Buisson rent richting de bal. Buisson met een sublieme pass. Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysenko haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu bokst de bal weg.

4e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea onderschept slim de pass. Oprea passt de bal met de wreef. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zerbelloni onderschept slim de pass. Zerbelloni met een sublieme pass. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Oprea rent richting de bal. Oprea passt de bal zonder na te denken. Seniw speelt de bal door. Moder rent richting de bal. Moder draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak bokst de bal weg.

17e minuut.
Altintop geeft de bal voor. Buisson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zanchi zal de hoekschop nemen. Altintop kopt de bal weg. Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Dafinescu neemt vlug de vrije trap. Boyle kopt de bal weg. Lubik met een sublieme pass. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SILWANA - steagu rosu brasov 1:1

22e minuut.
Landa is nu in balbezit. Landa passt de bal zonder na te denken. Altintop met een sublieme pass. Daar is Buisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lysenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange onderschept slim de pass. Collange speelt de bal door. Buisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - steagu rosu brasov 2:1

30e minuut.
Moder is nu in balbezit. Moder passt de bal met de wreef. Oprea is nu in balbezit. Oprea draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SILWANA - steagu rosu brasov 2:2

42e minuut.
Klepka passt de bal zonder na te denken. Seniw probeert naar een medespeler te passen. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 52%, steagu rosu brasov 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - steagu rosu brasov 2:2

47e minuut.
Collange met een sublieme pass. Seniw bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniw speelt de bal door. Minciună geeft de bal voor. Moder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klepka geeft een hoge lob. Minciună is nu in balbezit. Minciună geeft de bal voor. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga met een sublieme pass. Buisson is nu in balbezit. Daar is Buisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buisson haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu bokst de bal weg.

83e minuut.
Yonkov passt de bal in één keer door. Oprea is nu in balbezit. Oprea passt de bal in één keer door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Minciună probeert naar een medespeler te passen. Seniw is nu in balbezit. Seniw geeft een lange en hoge pass. Moder krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 59%, steagu rosu brasov 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SILWANA - steagu rosu brasov 2:2