Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea Zaclău
4-1-4-1 Tactiek fantomas
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 47.3
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Barbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbić geeft een hoge lob. Gieremek kopt de bal weg. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zagorčić passt de bal in één keer door. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu passt de bal in één keer door. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Amaxas de bal. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Boloboc speelt de bal door. Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amar haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski bokst de bal weg.

12e minuut.
Tudose rent richting de bal. Tudose geeft de bal voor. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Amar schiet op doel. Ciepielewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciepielewski probeert naar een medespeler te passen. Bostan kopt de bal weg. Amar is nu in balbezit. Amar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manafov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubiszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Danciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barbić kopt de bal weg. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel. Ciepielewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Zaclău 1:0

23e minuut.
Boloboc rent richting de bal. Boloboc geeft de bal voor. Amar controleert de bal met de borst. Amar draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Zaclău 2:0

27e minuut.
Barbić met een sublieme pass. Bostan met een sublieme pass. Manafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek verovert de bal door een tackle van achteren. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - Zaclău 3:0

30e minuut.
Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Boloboc rent richting de bal. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap. Ciepielewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Manafov geeft de bal voor. Inworp. Boloboc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 26%, Zaclău 74%.
Astra Dunarea - Zaclău 3:0

46e minuut.
Beştea komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar onderschept slim de pass. Bujor begaat een overtreding. Bujor krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zagorčić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbić met een snelle inworp. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ciepielewski speelt de bal door. Spiridon rent richting de bal. Peláez is nu in balbezit. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 37%, Zaclău 63%.
Astra Dunarea - Zaclău 3:0