Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Fantomas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20889
Zaclău Astra Dunarea
fantomas Tactiek 4-1-4-1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 56.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Muhammad is nu in balbezit. Muhammad geeft een hoge lob. Amar heeft problemen om de bal te vangen. Amar schiet op doel. Ciepielewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Astra Dunarea 0:1

9e minuut.
Barbić speelt de bal door. Mielcioiu is nu in balbezit. Zagorčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barbić geeft een lange en hoge pass. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhammad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zaclău - Astra Dunarea 0:2

26e minuut.
Barbić speelt de bal door. Boloboc rent richting de bal. Boloboc geeft een hoge lob. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barbić neemt de hoekschop. Manafov rent richting de bal. Paal!

28e minuut.
Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alhaus begaat een overtreding. Amar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbić met een snel genomen vrije trap. Amar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barbić geeft een hoge lob. Muhammad kopt de bal weg. Alhaus probeert de bal aan de voet te houden. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Barbić geeft de bal voor. Amar is nu in balbezit. Zagorčić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ciepielewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Mănăilă speelt de bal door. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Amar met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 63%, Astra Dunarea 37%.
Zaclău - Astra Dunarea 0:2

46e minuut.
Velcu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Spiridon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jianu neemt vlug de vrije trap. Muhammad is nu in balbezit. Amar onderschept slim de pass. Amar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bujor rent richting de bal. Tudose verovert de bal door een tackle van achteren. Tudose geeft de bal voor. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen. Lincar komt het veld opgelopen. Vulpe komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dumitraşcu-Popescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu geeft een lange en hoge pass. Gieremek rent richting de bal. Gieremek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Inworp. Bujor met de inworp. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Beştea met een sublieme pass. Amar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek rent richting de bal. Gieremek draait met de bal, schiet en ... Ciepielewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Manafov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boloboc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaclău 64%, Astra Dunarea 36%.
Zaclău - Astra Dunarea 0:2