Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 STEAUA BUCURESTI
4-3-3 Tactiek steaua
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 32
outstanding Schieten adequate
good Passen poor
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Toselli rent richting de bal. Toselli passt de bal zonder na te denken. Vescovi rent richting de bal. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Dedu geeft een hoge lob. Inworp. Jaio Gabiola met een snelle inworp. Vescovi is nu in balbezit. Vescovi schiet op doel. Akif bokst de bal weg.

24e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero schiet op doel. Dedu probeert de bal aan de voet te houden. Vescovi rent richting de bal. Vescovi draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Bercea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - STEAUA BUCURESTI 1:0

26e minuut.
Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Vescovi geeft de bal voor. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaio Gabiola neemt de hoekschop. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Akif bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 36%, STEAUA BUCURESTI 64%.
FC Arges 1953 - STEAUA BUCURESTI 1:0

46e minuut.
Mitáček geeft de bal voor. Scarlat is nu in balbezit. Scarlat speelt de bal door. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaio Gabiola neemt de hoekschop. Guerrero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jaio Gabiola speelt de bal door. Mitáček geeft de bal voor. Dedu controleert de bal met de borst. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach speelt de bal door. Chiappuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Báder is nu in balbezit. Báder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Teterko neemt de hoekschop. Toselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Toselli draait met de bal, schiet en ... Akif maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

83e minuut.
Teterko is nu in balbezit. Teterko geeft de bal voor. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel. Akif probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal zonder na te denken. Teterko is nu in balbezit. Teterko geeft een hoge lob. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Burgoa met een sublieme pass. Klungelig pakt Dedu de bal. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 33%, STEAUA BUCURESTI 67%.
FC Arges 1953 - STEAUA BUCURESTI 1:0