Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.U Bascov Promo
Dragnea Tactiek 4-1-3-2 off
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Lisek geeft een hoge lob. Daar is Boccadoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro verovert de bal door een tackle van achteren. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Chiran geeft een lange en hoge pass. Boccadoro kopt de bal weg. László rent richting de bal. László draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Promo 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtstedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Morgiewicz kopt de bal weg. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran passt de bal zonder na te denken. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Dunn de bal. Chiran onderschept slim de pass. Chiran passt de bal zonder na te denken. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pérez Alonso speelt de bal door. Klungelig pakt Morgiewicz de bal. Morgiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Boccadoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boccadoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Chiran de bal. Koźbiał probeert naar een medespeler te passen. Farofeiro rent richting de bal. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley schiet op doel. Berezowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Chiran onderschept slim de pass. Chiran geeft een hoge lob. Kristić controleert de bal met de borst. Boccadoro rent richting de bal. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Chiran met de inworp. Morgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgiewicz geeft een lange en hoge pass. Boccadoro is nu in balbezit. Boccadoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Koźbiał met de inworp. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lisek zijn tegenspeler op de grond. Lisek krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Koźbiał is nu in balbezit. Pérez Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Alonso passt de bal met de wreef. László rent richting de bal. László draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 71%, Promo 29%.
F.C.U Bascov - Promo 0:1

49e minuut.
Wołucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołucki geeft een hoge lob. Feldtstedt speelt de bal door. Arslansoyu speelt de bal door. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horsley is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.U Bascov - Promo 1:1

52e minuut.
Wołucki met een sublieme pass. Pérez Alonso speelt de bal door. Kristić is nu in balbezit. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt Mojzes de bal. Chiran onderschept slim de pass. Chiran geeft een hoge lob. László bereikt de bal nog maar net als eerste. László draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U Bascov - Promo 1:2

75e minuut.
Wołucki passt de bal met de wreef. Pérez Alonso is nu in balbezit. Pérez Alonso passt de bal met de wreef. Boccadoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccadoro schiet op doel. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Argentero verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă rent richting de bal. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U Bascov 56%, Promo 44%.
F.C.U Bascov - Promo 1:2