Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Daniel Lapadat
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20994
Promo F.C.U Bascov
titi caca Tactiek Dragnea
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.4 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


12e minuut.
Koźbiał met een sublieme pass. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een lange en hoge pass. Horsley is nu in balbezit. Horsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arslansoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arslansoyu passt de bal in één keer door. Austin is nu in balbezit. Webb verovert de bal door een tackle van achteren. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Momot bereikt de bal nog maar net als eerste. Momot geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abreu de bal onder controle te krijgen. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn geeft een hoge lob. Vojtek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subev kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:1

43e minuut.
Scamă passt de bal in één keer door. Feldtstedt is nu in balbezit. Feldtstedt met een sublieme pass. Horsley rent richting de bal. Horsley draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Horsley rent richting de bal. Horsley draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 57%, F.C.U Bascov 43%.
Promo - F.C.U Bascov 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Kristić de bal. Kristić geeft een lange en hoge pass. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Vojtek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:2

48e minuut.
Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin geeft de bal voor. Feldtstedt kopt de bal weg. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Vojtek bokst de bal weg.

49e minuut.
Webb schiet op doel. Scamă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horsley is nu in balbezit. Horsley schiet op doel. Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:3

50e minuut.
Arslansoyu rent richting de bal. Arslansoyu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Giamalis de bal. Horsley rent richting de bal. Horsley schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap. Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:4

52e minuut.
Scamă kan de bal niet met de borst controleren. Dunn geeft een lange en hoge pass. Feldtstedt kopt de bal weg. Webb is nu in balbezit. Webb schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:5

60e minuut.
Dunn geeft een hoge lob. Scamă speelt de bal door. Webb rent richting de bal. Webb draait met de bal, schiet en ... Valaire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dunn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Webb de bal. Webb geeft de bal voor. Momot heeft problemen om de bal te vangen. Scamă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:6

63e minuut.
Momot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feldtstedt met een snelle inworp. Horsley is nu in balbezit. Horsley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mojzes geeft een lange en hoge pass. Feldtstedt rent richting de bal. Horsley rent richting de bal. Horsley haalt uit met een fantastische trap. Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:7

70e minuut.
Arslansoyu geeft de bal voor. Alköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă onderschept slim de pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn is nu in balbezit. Scamă geeft een lange en hoge pass. Horsley krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:8

77e minuut.
Horsley kopt de bal weg. Alköprü heeft problemen om de bal te vangen. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał geeft een hoge lob. Webb kopt de bal weg. Scamă heeft problemen om de bal te vangen. Scamă schiet op doel. Vojtek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Árki rent richting de bal. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn met een sublieme pass. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn geeft een lange en hoge pass. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een lange en hoge pass. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldtstedt rent richting de bal. Feldtstedt schiet op doel. Vojtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Momot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb is nu in balbezit. Webb draait met de bal, schiet en ... Vojtek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Dunn rent richting de bal. Dunn passt de bal met de wreef. Daar is Webb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Webb draait met de bal, schiet en ... Vojtek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promo - F.C.U Bascov 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promo 68%, F.C.U Bascov 32%.
Promo - F.C.U Bascov 0:9