Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima 1973 Efraim
passo dobble Tactiek Training
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Peña is nu in balbezit. Peña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osmochescu met een snelle inworp. Ierardo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
El Awzai is nu in balbezit. El Awzai probeert naar een medespeler te passen. Fernandès speelt de bal door. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu rent richting de bal. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato draait met de bal, schiet en ... Praszelik bokst de bal weg. Lehtinen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Efraim 1:0

42e minuut.
Deaconu kopt de bal weg. Mtimet bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ierardo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Carnero geeft een hoge lob. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu met een sublieme pass. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praszelik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 32%, Efraim 68%.
Craiova Maxima 1973 - Efraim 1:0

48e minuut.
Carnero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sądowicz rent richting de bal. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Lehtinen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Efraim 2:0

52e minuut.
Sądowicz is nu in balbezit. Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fernandès met een snelle inworp. Van Laere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todescato. Todescato krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Algreen geeft een hoge lob. Daar is Mysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Efraim 3:0

60e minuut.
Daar is Roselló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselló probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato draait met de bal, schiet en ... Praszelik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Efraim 4:0

67e minuut.
Fernandès is nu in balbezit. Carnero verovert de bal door een tackle van achteren. Carnero passt de bal met de wreef. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mysiak geeft een lange en hoge pass. Fernandès rent richting de bal. Fernandès geeft de bal voor. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen probeert naar een medespeler te passen. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima 1973 - Efraim 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 1973 31%, Efraim 69%.
Craiova Maxima 1973 - Efraim 5:0