Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Efraim Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20491
Efraim Craiova Maxima 1973
Training Tactiek passo dobble
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Roselló onderschept slim de pass. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Praszelik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Osmochescu geeft een hoge lob. Pănican heeft problemen om de bal te vangen. Bojtor rent richting de bal. Lehtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtinen draait met de bal, schiet en ... Praszelik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Dymacz geeft een hoge lob. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu geeft een lange en hoge pass. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kocot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Craiova Maxima 1973 0:1

7e minuut.
Fernandès speelt de bal door. El Awzai rent richting de bal. El Awzai geeft de bal voor. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is El Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtinen passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
El Awzai bereikt de bal nog maar net als eerste. El Awzai geeft een lange en hoge pass. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. Praszelik bokst de bal weg.

21e minuut.
Sądowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Ierardo is nu in balbezit. Ierardo schiet op doel. Praszelik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Craiova Maxima 1973 0:2

27e minuut.
Branekov is nu in balbezit. Branekov geeft een lange en hoge pass. Kocot is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pănican geeft een lange en hoge pass. Sądowicz probeert naar een medespeler te passen. Pănican verovert de bal door een tackle van achteren. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Carnero met een snelle inworp. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft de bal voor. Lehtinen is nu in balbezit. Lehtinen schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 67%, Craiova Maxima 1973 33%.
Efraim - Craiova Maxima 1973 0:2

52e minuut.
Ierardo geeft een lange en hoge pass. Praszelik met een sublieme pass. Sądowicz kopt de bal weg. Ierardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ierardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu speelt de bal door. Ierardo rent richting de bal. Ierardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Lehtinen probeert naar een medespeler te passen. Carnero met een sublieme pass. Dymacz rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
El Awzai passt de bal in één keer door. Buscan is nu in balbezit. Buscan speelt de bal door. Mtimet is nu in balbezit. Mtimet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Efraim - Craiova Maxima 1973 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Efraim 60%, Craiova Maxima 1973 40%.
Efraim - Craiova Maxima 1973 1:2