Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23314
Blue Aztec 2006 Cs.Curcani
improvizatii Tactiek Georgel
50% Balbezit 50%
19% Spel op eigen helft 81%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 26.2
formidable Schieten weak
excellent Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Fatigati kopt de bal weg. Costache speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Costache kan de bal niet met de borst controleren. Costache geeft een lange en hoge pass. Geantă kopt de bal weg. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 1:0

6e minuut.
Urs met een snelle inworp. Covei rent richting de bal. Covei speelt de bal door. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chabiera kopt de bal weg. Costache is nu in balbezit. Costache passt de bal zonder na te denken. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lombaerts heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Covei neemt de hoekschop. Geantă springt en kopt de bal. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 2:0

26e minuut.
Henning geeft een hoge lob. Wilmersson kopt de bal weg. Costache speelt de bal door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 3:0

32e minuut.
Götze geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Savu de bal onder controle te krijgen. Fatigati geeft een hoge lob. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Llosa met een harde bal richting middenveld. Covei kopt de bal weg. Costache rent richting de bal. Costache geeft de bal voor. Geantă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Anđušić met een snelle inworp. Covei kan de bal niet met de borst controleren. Covei geeft een lange en hoge pass. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Götze speelt de bal door. Kondrot is nu in balbezit. Costache is nu in balbezit. Costache geeft een lange en hoge pass. Chabiera rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei onderschept slim de pass. Covei probeert naar een medespeler te passen. Geantă is nu in balbezit. Geantă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Chabiera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costache met een snelle inworp. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 17%, Cs.Curcani 83%.
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 3:0

48e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Geantă geeft een lange en hoge pass. Chabiera heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Covei speelt de bal door. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geantă wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Costache passt de bal met de wreef. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 4:0

54e minuut.
Götze passt de bal met de wreef. Fatigati geeft een hoge lob. Lombaerts heeft problemen om de bal te vangen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wilmersson onderschept slim de pass. Wilmersson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anđušić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Covei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anđušić de bal. Ursu rent richting de bal. Anđušić onderschept slim de pass. Anđušić geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Figueiroas onderschept slim de pass. Urs onderschept slim de pass. Urs geeft een lange en hoge pass. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Llosa bokst de bal weg.

72e minuut.
Covei met een sublieme pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić geeft een hoge lob. Geantă maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Costache met een snelle inworp. Kondrot rent richting de bal. Covei onderschept slim de pass. Covei geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot met een sublieme pass. Figueiroas bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiroas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Beržonskis kopt de bal weg. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Covei met een snelle inworp. Anđušić rent richting de bal. Götze legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anđušić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anđušić kan niet meer verder spelen. Sekáč komt het veld opgelopen. Geantă neemt de penalty, wat een uithaal! Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Aztec 2006 21%, Cs.Curcani 79%.
Blue Aztec 2006 - Cs.Curcani 5:0