Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: Cs.Curcani
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Cs.Curcani Blue Aztec 2006
Georgel Tactiek improvizatii
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 55.4
weak Schieten incredible
weak Passen excellent
average Verdedigen solid


2e minuut.
Parragi krijgt zijn hoofd ertegen. Llosa probeert naar een medespeler te passen. Covei kopt de bal weg. Sekáč rent richting de bal. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Covei met een sublieme pass. Lung rent richting de bal. Lung passt de bal in één keer door. Parragi rent richting de bal. Parragi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Parragi onderschept slim de pass. Parragi geeft de bal voor. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu haalt uit met een fantastische trap. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lung rent richting de bal. Lung geeft een lange en hoge pass. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ursu met een harde bal richting middenveld. Lung kopt de bal weg. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu geeft een hoge lob. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen. Llosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap. Llosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Doeltrap. Llosa trapt de bal weg. Covei kopt de bal weg. Klungelig pakt Parragi de bal. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:1

16e minuut.
Beržonskis rent richting de bal. Beržonskis geeft een lange en hoge pass. Quinteros geeft een lange en hoge pass. Parragi is nu in balbezit. Parragi schiet op doel. Llosa bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:2

19e minuut.
Covei passt de bal in één keer door. Sekáč is nu in balbezit. Parragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Scânteianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft een hoge lob. Daar is Lombaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:3

26e minuut.
Klungelig pakt Requena de bal. Parragi rent richting de bal. Requena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Requena krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ursu geeft een lange en hoge pass. Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Götze de bal. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lung passt de bal in één keer door. Lombaerts is nu in balbezit. Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Llosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:4

36e minuut.
Lung is nu in balbezit. Lung passt de bal zonder na te denken. Sekáč rent richting de bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Covei passt de bal met de wreef. Daar is Parragi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parragi geeft een lange en hoge pass. Arghirescu krijgt zijn hoofd ertegen. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:5

45e minuut.
Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Covei geeft een lange en hoge pass. Parragi rent richting de bal. Parragi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:6

45e minuut.
Blondeau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 79%, Blue Aztec 2006 21%.
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:6

48e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombaerts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lombaerts krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Sekáč heeft problemen om de bal te vangen. Lombaerts rent richting de bal. Sekáč verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč haalt uit met een fantastische trap. Llosa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Covei geeft de bal voor. Sekáč is nu in balbezit. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ... Llosa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:7

58e minuut.
Lombaerts passt de bal zonder na te denken. Covei speelt de bal door. Lung probeert naar een medespeler te passen. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Parragi geeft een lange en hoge pass. Sekáč rent richting de bal. Ursu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:8

61e minuut.
Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Parragi probeert naar een medespeler te passen. Sekáč heeft problemen om de bal te vangen. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Blondeau geeft een hoge lob. Sekáč rent richting de bal. Sekáč geeft een lange en hoge pass. Arghirescu geeft een lange en hoge pass. Parragi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Quinteros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parragi de bal. Parragi speelt de bal door. Sekáč is nu in balbezit. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:9

72e minuut.
Lung rent richting de bal. Lung passt de bal in één keer door. Covei probeert naar een medespeler te passen. Parragi is nu in balbezit. Parragi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:10

74e minuut.
Covei is nu in balbezit. Covei passt de bal in één keer door. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:11

75e minuut.
Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Chabiera onderschept slim de pass. Lung onderschept slim de pass. Lung geeft de bal voor. Sekáč springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Covei onderschept slim de pass. Covei geeft een hoge lob. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:12

82e minuut.
Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung geeft de bal voor. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen. Llosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:13

85e minuut.
Sekáč kopt de bal weg. Requena heeft problemen om de bal te vangen. Parragi verovert de bal door een tackle van achteren. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. Llosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:14

88e minuut.
Llosa trapt de bal weg. Covei kopt de bal weg. Klungelig pakt Sekáč de bal. Arghirescu rent richting de bal. Arghirescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cs.Curcani 76%, Blue Aztec 2006 24%.
Cs.Curcani - Blue Aztec 2006 0:14