Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica Iasi dacic club
EXTRA Tactiek Mauru
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten excellent
solid Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Soarès geeft een hoge lob. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak rent richting de bal. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij geeft een hoge lob. Lara kopt de bal weg. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Motyka passt de bal in één keer door. Vishnevskij speelt de bal door. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. Gisbert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fydrych probeert naar een medespeler te passen. Soarès probeert naar een medespeler te passen. Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak draait met de bal, schiet en ... Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka verovert de bal door een tackle van achteren. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ... Gisbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 0:1

43e minuut.
Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij speelt de bal door. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 67%, dacic club 33%.
Politehnica Iasi - dacic club 0:1

55e minuut.
Motyka kopt de bal weg. Ralph probeert de bal aan de voet te houden. Soarès geeft een hoge lob. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Motyka passt de bal zonder na te denken. Adamiak rent richting de bal. Adamiak geeft een lange en hoge pass. Musa is nu in balbezit. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 0:2

58e minuut.
Sturdza heeft problemen om de bal te vangen. Motyka rent richting de bal. Motyka probeert naar een medespeler te passen. Musa rent richting de bal. Musa draait met de bal, schiet en ... Gisbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Riggio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamiak. Adamiak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka haalt uit met een fantastische trap. Gisbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

73e minuut.
Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motyka rent richting de bal. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 0:3

74e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza passt de bal zonder na te denken. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa schiet op doel. Gisbert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 0:4

78e minuut.
Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Wing is nu in balbezit. Sze Wing geeft een hoge lob. Adamiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yuexi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuexi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ralph de bal. Ralph draait met de bal, schiet en ... Karahan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 1:4

82e minuut.
Grgat rent richting de bal. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak schiet op doel. Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 1:5

86e minuut.
Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij geeft een hoge lob. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Adamiak rent richting de bal. Adamiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica Iasi - dacic club 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica Iasi 71%, dacic club 29%.
Politehnica Iasi - dacic club 1:6