Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Reddogs99 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14846
Inter M-Ciuc FC Dinamo Ilfov
xander1 Tactiek Clasica 23.11.18
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen good


2e minuut.
Cimmarrusti passt de bal in één keer door. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig haalt uit met een fantastische trap. Zielony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:1

3e minuut.
Andreetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreetti passt de bal met de wreef. Daar is Giannoccari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledig onderschept slim de pass. Bledig haalt uit met een fantastische trap. Zielony probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:2

6e minuut.
Cimmarrusti met een sublieme pass. Bledig rent richting de bal. Bledig passt de bal zonder na te denken. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Dragomir speelt de bal door. Gemmrich rent richting de bal. Reimer rent richting de bal. Reimer geeft de bal voor. Gemmrich krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bledig passt de bal met de wreef. Reimer is nu in balbezit. Reimer speelt de bal door. Bledig rent richting de bal. Bledig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dragomir passt de bal in één keer door. Rizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizov geeft een hoge lob. Daar is Dobson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Reimer geeft een lange en hoge pass. Cimmarrusti is nu in balbezit. Giannakopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Giannakopoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Gemmrich probeert naar een medespeler te passen. Dobson is nu in balbezit. Dobson passt de bal in één keer door. Reimer rent richting de bal. Reimer geeft een lange en hoge pass. Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Ichim geeft een hoge lob. Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:3

42e minuut.
Andreetti met een sublieme pass. Ichim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichim geeft een lange en hoge pass. Gemmrich heeft problemen om de bal te vangen. Gemmrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 80%, FC Dinamo Ilfov 20%.
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:4

52e minuut.
Sosák rent richting de bal. Sosák passt de bal met de wreef. Dobson is nu in balbezit. Dobson geeft een lange en hoge pass. Gemmrich springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomir met een sublieme pass. Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer geeft een hoge lob. Gemmrich krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:5

77e minuut.
Kotowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reimer met een snelle inworp. Bledig is nu in balbezit. Bledig geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimer passt de bal zonder na te denken. Bledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledig draait met de bal, schiet en ... Jałocha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gemmrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bledig is nu in balbezit. Bledig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 67%, FC Dinamo Ilfov 33%.
Inter M-Ciuc - FC Dinamo Ilfov 0:6