Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: BAD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15702
BAD Titanii
ftt Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
53 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 21.5
wonderbaarlijk Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina passt de bal zonder na te denken. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé verovert de bal door een tackle van achteren. Noé haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Inworp. Oasenegre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazarević rent richting de bal. Lazarević geeft een lange en hoge pass. Noé springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 1:0

3e minuut.
Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 2:0

3e minuut.
Bosinceanu speelt de bal door. Daar is Vasiliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chirmuş probeert naar een medespeler te passen. Dreher kopt de bal weg. Oasenegre probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel. Chirmuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dreher geeft de bal voor. Noé rent richting de bal. Noé passt de bal met de wreef. Marina rent richting de bal. Marina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Stănică passt de bal in één keer door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică rent richting de bal. Stănică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 3:0

8e minuut.
Bosinceanu rent richting de bal. Bosinceanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noé verovert de bal door een tackle van achteren. Noé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Velcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică speelt de bal door. Marina is nu in balbezit. Marina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 4:0

13e minuut.
Toderaşca probeert de bal aan de voet te houden. Stănică rent richting de bal. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina haalt uit met een fantastische trap. Velcea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lazarević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Noé krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 5:0

18e minuut.
Noé draait met de bal, schiet en ... Chirmuş met een sublieme pass. Oasenegre kopt de bal weg. Noé rent richting de bal. Noé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 6:0

18e minuut.
Vasiliu met een sublieme pass. Daar is Bosinceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Noé onderschept slim de pass. Noé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marina kopt de bal weg. Noé rent richting de bal. Noé passt de bal in één keer door. Stănică is nu in balbezit. Stănică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Velcea heeft problemen om de bal te vangen. Chirmuş probeert wanhopig de bal te grijpen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazarević zal de hoekschop nemen. Noé maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 7:0

22e minuut.
Stănică passt de bal met de wreef. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević passt de bal in één keer door. Noé is nu in balbezit. Noé schiet op doel. Chirmuş bokst de bal weg.

23e minuut.
Dreher onderschept slim de pass. Dreher probeert naar een medespeler te passen. Noé is nu in balbezit. Noé haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 8:0

26e minuut.
Sichitiu is nu in balbezit. Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică geeft een lange en hoge pass. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 9:0

28e minuut.
Scânteianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazarević rent richting de bal. Lazarević probeert naar een medespeler te passen. Marina is nu in balbezit. Marina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Chirmuş met een harde bal richting middenveld. Dreher controleert de bal met de borst. Dreher passt de bal zonder na te denken. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Klungelig pakt Marina de bal. Marina passt de bal in één keer door. Noé is nu in balbezit. Noé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 10:0

31e minuut.
Scânteianu is nu in balbezit. Lazarević verovert de bal door een tackle van achteren. Lazarević met een sublieme pass. Stănică is nu in balbezit. Stănică draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lazarević geeft de bal voor. Noé maakt een snoekduik en kopt de bal. Chirmuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 11:0

33e minuut.
Oasenegre geeft een hoge lob. Lazarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević passt de bal met de wreef. Noé is nu in balbezit. Noé schiet op doel. Chirmuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 12:0

35e minuut.
Chirmuş met een sublieme pass. Klungelig pakt Şoneriu de bal. Oasenegre speelt de bal door. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Chirmuş met een harde bal richting middenveld. Oasenegre kopt de bal weg. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 13:0

37e minuut.
Oasenegre met een snelle inworp. Lazarević is nu in balbezit. Lazarević geeft de bal voor. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 14:0

38e minuut.
Stănică rent richting de bal. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică onderschept slim de pass. Stănică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 15:0

41e minuut.
Dreher bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreher probeert naar een medespeler te passen. Noé rent richting de bal. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Lazarević de bal. Lazarević geeft de bal voor. Noé heeft problemen om de bal te vangen. Noé haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 16:0

44e minuut.
Dreher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marinescu komt het veld opgelopen. Oasenegre met een snel genomen vrije trap. Noé krijgt zijn hoofd ertegen. Chirmuş bokst de bal weg.

45e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft een lange en hoge pass. Noé heeft problemen om de bal te vangen. Noé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 17%, Titanii 83%.
BAD - Titanii 16:0

46e minuut.
Stănică is nu in balbezit. Stănică passt de bal met de wreef. Marinescu rent richting de bal. Marinescu geeft de bal voor. Noé krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Romanowicz geeft een hoge lob. Stănică controleert de bal met de borst. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Chirmuş speelt de bal door. Klungelig pakt Vasiliu de bal. Romanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowicz geeft de bal voor. Noé krijgt zijn hoofd ertegen. Chirmuş bokst de bal weg.

50e minuut.
Lazarević passt de bal met de wreef. Noé heeft problemen om de bal te vangen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 17:0

56e minuut.
Oasenegre is nu in balbezit. Oasenegre geeft een hoge lob. Lazarević kopt de bal weg. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 18:0

59e minuut.
Noé is nu in balbezit. Noé passt de bal zonder na te denken. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina draait met de bal, schiet en ... Chirmuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 19:0

59e minuut.
Daar is Vasiliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca is nu in balbezit. Noé onderschept slim de pass. Noé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 20:0

60e minuut.
Stoichiţă komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre geeft een lange en hoge pass. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 21:0

63e minuut.
Marinescu passt de bal in één keer door. Chişcă met een sublieme pass. Lazarević met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević geeft een hoge lob. Chirmuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noé bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 22:0

65e minuut.
Inworp. Szolomayer komt het veld opgelopen. Oasenegre met de inworp. Lazarević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Oasenegre rent richting de bal. Oasenegre speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 23:0

70e minuut.
Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft een hoge lob. Daar is Velcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă schiet op doel. Chirmuş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 24:0

76e minuut.
Klungelig pakt Bosinceanu de bal. Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz geeft de bal voor. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Chirmuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lazarević rent richting de bal. Lazarević schiet op doel. Chirmuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lazarević speelt de bal door. Daar is Proca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 25:0

83e minuut.
Oasenegre met een sublieme pass. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu geeft de bal voor. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Marinescu geeft een lange en hoge pass. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă passt de bal met de wreef. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BAD - Titanii 26:0

88e minuut.
Chirmuş trapt de bal weg van het doel. Marinescu kopt de bal weg. Szolomayer is nu in balbezit. Marina rent richting de bal. Marina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAD 26%, Titanii 74%.
BAD - Titanii 26:0