Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.07
  • Stadion: Reddogs99 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 31403
Inter M-Ciuc FC. MYTY-FALTICENI
xander1 Tactiek unu+unu
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Brunacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Brzeski geeft de bal voor. Brunacci rent richting de bal. Kotowski onderschept slim de pass. Enescu onderschept slim de pass. Enescu draait met de bal, schiet en ... Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:1

8e minuut.
Meeuws rent richting de bal. Strzykalski onderschept slim de pass. Dziarczyński begaat een overtreding. Dziarczyński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws passt de bal in één keer door. Brunacci rent richting de bal. Brunacci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zielony met een harde bal richting middenveld. Brunacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero begaat een overtreding. Brunacci raakt geblesseerd tijdens het duel. Górak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Enescu is nu in balbezit. Enescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:2

31e minuut.
Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunacci onderschept slim de pass. Brunacci passt de bal in één keer door. Enescu rent richting de bal. Enescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maerz verovert de bal door een tackle van achteren. Maerz geeft de bal voor. Brunacci kopt de bal weg. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws schiet op doel. Zielony bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dziarczyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 72%, FC. MYTY-FALTICENI 28%.
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:2

47e minuut.
Brzeski onderschept slim de pass. Meeuws is nu in balbezit. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziarczyński draait met de bal, schiet en ... Zielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Górak bereikt de bal nog maar net als eerste. Górak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:3

70e minuut.
Brunacci is nu in balbezit. Górak rent richting de bal. Brunacci rent richting de bal. Górak geeft een hoge lob. Enescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frygier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lema is nu in balbezit. Lema geeft een hoge lob. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Zielony met een harde bal richting middenveld. Maerz kopt de bal weg. Daar is Brunacci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunacci schiet op doel. Zielony bokst de bal weg. Dziarczyński is nu in balbezit. Dziarczyński haalt uit met een fantastische trap. Zielony bokst de bal weg. Meeuws rent richting de bal. Meeuws haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:4

86e minuut.
Brzeski rent richting de bal. Jałocha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meeuws. Meeuws krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter M-Ciuc 75%, FC. MYTY-FALTICENI 25%.
Inter M-Ciuc - FC. MYTY-FALTICENI 0:4