Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: ParmaBv Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22000
ParmaBv CURCUBEU
Normal Tactiek BEBE NOU
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 44.3
solide Schieten goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Jovánczai geeft een hoge lob. Inworp. Banan met een snelle inworp. Smiorcăilă heeft problemen om de bal te vangen. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terol heeft problemen om de bal te vangen. Małysz is nu in balbezit. Małysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - CURCUBEU 0:1

11e minuut.
Sĩ Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng geeft een hoge lob. Daar is Bugdoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bugdoł met de inworp. Marciszewski probeert naar een medespeler te passen. Małysz met een sublieme pass. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tymiński heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński passt de bal met de wreef. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Parma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ParmaBv - CURCUBEU 1:1

27e minuut.
Tymiński is nu in balbezit. Tymiński passt de bal met de wreef. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Parma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - CURCUBEU 2:1

37e minuut.
Matheson onderschept slim de pass. Matheson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Parma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Staruhin kopt de bal weg. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlewiński is nu in balbezit. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sĩ Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Sĩ Hoàng met een sublieme pass. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 46%, CURCUBEU 54%.
ParmaBv - CURCUBEU 2:1

51e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Pescaru rent richting de bal. Pescaru haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Chlewiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cojocaru speelt de bal door. Inworp. Wielki met een snelle inworp. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jovánczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng speelt de bal door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ParmaBv - CURCUBEU 3:1

79e minuut.
Bugdoł geeft een lange en hoge pass. Smiorcăilă kopt de bal weg. Jovánczai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matta rent richting de bal. Matta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki geeft een hoge lob. Cojocaru kan de bal niet met de borst controleren. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Parma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ParmaBv 49%, CURCUBEU 51%.
ParmaBv - CURCUBEU 3:1