Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC National Bucuresti Finteusi Cowboys
FCNB Tactiek cowboys
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
39 gemiddelde waardering 52.4
adequate Schieten solid
average Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Smik is nu in balbezit. Myśliszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wcisło springt en kopt de bal. Marius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wcisło rent richting de bal. Wcisło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:1

18e minuut.
Dam geeft een lange en hoge pass. Kördüğüm kopt de bal weg. Someşan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cebrián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrián draait met de bal, schiet en ... Marius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Szmatiuk heeft problemen om de bal te vangen. Lichański rent richting de bal. Woller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lichański raakt geblesseerd tijdens het duel. Myśliszewski komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Wcisło onderschept slim de pass. Wcisło schiet op doel. Dytko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cebrián is nu in balbezit. Cebrián schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Kördüğüm de bal. Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Woller rent richting de bal. Woller passt de bal zonder na te denken. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 59%, Finteusi Cowboys 41%.
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:2

48e minuut.
She kopt de bal weg. Szmatiuk is nu in balbezit. Woller begaat een overtreding. Woller krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Wcisło rent richting de bal. Kördüğüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanović verovert de bal door een tackle van achteren. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:3

59e minuut.
Proca verovert de bal door een tackle van achteren. Proca passt de bal in één keer door. Dytko onderschept slim de pass. Daar is Cebrián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebrián draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Daar is Kördüğüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wcisło rent richting de bal. Kördüğüm rent richting de bal. Wcisło is nu in balbezit. Wcisło draait met de bal, schiet en ... Marius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:4

79e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Someşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smik met een snelle inworp. Proca geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Dytko geeft de bal voor. Szmatiuk is nu in balbezit. Woller begaat een overtreding. Woller krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Szmatiuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Szmatiuk kan niet meer verder spelen. Brachmański komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC National Bucuresti 58%, Finteusi Cowboys 42%.
FC National Bucuresti - Finteusi Cowboys 0:4