Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMADA AGATON ALEFSTAR
523 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 30.7
poor Schieten poor
good Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Lenfant onderschept slim de pass. Lenfant probeert naar een medespeler te passen. Vári is nu in balbezit. Vári draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Lenfant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenfant passt de bal met de wreef. Agăt is nu in balbezit. Sava verovert de bal door een tackle van achteren. Sava schiet op doel. Veseliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Brzytwa onderschept slim de pass. Jarovenko verovert de bal door een tackle van achteren. Jarovenko passt de bal zonder na te denken. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hermawan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenfant de bal. Jarovenko speelt de bal door. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel. Veseliu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sava is nu in balbezit. Sava geeft de bal voor. Klungelig pakt Demirian de bal. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fischer speelt de bal door. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap. Büttler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - ALEFSTAR 1:0

31e minuut.
Ott met de inworp. Durleci rent richting de bal. Lenfant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenfant krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mavrocordat heeft problemen om de bal te vangen. Fischer is nu in balbezit. Fischer speelt de bal door. Vári is nu in balbezit. Vári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sava heeft problemen om de bal te vangen. Fischer speelt de bal door. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Suljagić geeft een lange en hoge pass. Statu rent richting de bal. Statu met een sublieme pass. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 30%, ALEFSTAR 70%.
ARMADA AGATON - ALEFSTAR 1:0

48e minuut.
Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko onderschept slim de pass. Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal met de wreef. Fischer probeert naar een medespeler te passen. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenfant probeert naar een medespeler te passen. Vári rent richting de bal. Vári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ott met de inworp. Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Vári de bal. Vári haalt uit met een fantastische trap. Veseliu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Vári rent richting de bal. Büttler is nu in balbezit. Vári onderschept slim de pass. Vári draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Vári bereikt de bal nog maar net als eerste. Vári draait met de bal, schiet en ... Veseliu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Brzytwa kopt de bal weg. Drăgoi rent richting de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgoi onderschept slim de pass. Drăgoi haalt uit met een fantastische trap. Ercoles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Demirian heeft problemen om de bal te vangen. Jarovenko probeert naar een medespeler te passen. Vári rent richting de bal. Vári draait met de bal, schiet en ... Veseliu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMADA AGATON - ALEFSTAR 2:0

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veseliu trapt de bal weg. Ott kopt de bal weg. Vári is nu in balbezit. Vári schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMADA AGATON 35%, ALEFSTAR 65%.
ARMADA AGATON - ALEFSTAR 2:0