Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Sport & Fun amc team
442 1.extrema Tactiek atac
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boda bereikt de bal nog maar net als eerste. Boda passt de bal zonder na te denken. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Rolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolin passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Çağdaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - amc team 0:1

31e minuut.
Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk passt de bal met de wreef. Daar is Rolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolin draait met de bal, schiet en ... Çağdaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - amc team 0:2

40e minuut.
Daar is Baćević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk passt de bal in één keer door. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal in één keer door. Daar is Dudziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sport & Fun 72%, amc team 28%.
F.C. Sport & Fun - amc team 0:2

46e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Rolin rent richting de bal. Rolin passt de bal met de wreef. Codreanu rent richting de bal. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Çağdaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Durok verovert de bal door een tackle van achteren. Bouquet is nu in balbezit. Bouquet geeft een hoge lob. Rolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolin draait met de bal, schiet en ... Çağdaş bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pintilie geeft een lange en hoge pass. Boda met een sublieme pass. Minorczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Rolin de bal. Rolin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Baćević is nu in balbezit. Baćević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minorczyk de bal. Minorczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skobelev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bouquet met een snelle inworp. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Minorczyk is nu in balbezit. Minorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stegaru is nu in balbezit. Baćević onderschept slim de pass. Baćević met een sublieme pass. Daar is Rolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Sport & Fun - amc team 0:3

82e minuut.
Inworp. Saluots zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru geeft een lange en hoge pass. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Minorczyk kopt de bal weg. Daar is Codreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciortea speelt de bal door. Codreanu geeft de bal voor. Rolin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Sport & Fun 75%, amc team 25%.
F.C. Sport & Fun - amc team 0:3