Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: hello! Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19622
hello! Strumfy United
cojo Tactiek abudiga
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Hristodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hristodorescu geeft een hoge lob. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - Strumfy United 1:0

36e minuut.
Stănică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negoescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 61%, Strumfy United 39%.
hello! - Strumfy United 1:0

57e minuut.
Ahilie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Selezeanu komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bergonzini probeert naar een medespeler te passen. Randa geeft een lange en hoge pass. Negoescu rent richting de bal. Vulpeşean verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bergonzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel. Tylek bokst de bal weg.

67e minuut.
Mecu geeft een hoge lob. Kurzok rent richting de bal. Hristodorescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristodorescu krijgt een gele kaart. Kurzok moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kurzok kan niet meer verder spelen. Hanas komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tupczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Pasca de bal. Hanas rent richting de bal. Hanas schiet op doel. Avram maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hello! - Strumfy United 1:1

69e minuut.
Bănică geeft een lange en hoge pass. Vulpeşean kopt de bal weg. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Tylek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - Strumfy United 2:1

70e minuut.
Kowalik met de inworp. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu met een sublieme pass. Kowalik heeft problemen om de bal te vangen. Kowalik geeft een lange en hoge pass. Avram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Pasca verovert de bal door een tackle van achteren. Pasca kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwok On. Kwok On krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 48%, Strumfy United 52%.
hello! - Strumfy United 2:1