Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strumfy United hello!
abudiga Tactiek cojo
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
1 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46.5 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Stoenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică geeft de bal voor. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun schiet op doel. Tylek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean met een sublieme pass. Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tylek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Gorun is nu in balbezit. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumfy United - hello! 0:1

22e minuut.
Garjelea onderschept slim de pass. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kowalik de bal. Kowalik met een sublieme pass. Avram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bergonzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergonzini geeft de bal voor. Vulpeşean met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Gorun draait met de bal, schiet en ... Tylek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumfy United 47%, hello! 53%.
Strumfy United - hello! 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Garjelea de bal. Gorun is nu in balbezit. Gorun passt de bal met de wreef. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Rusoń onderschept slim de pass. Rusoń probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică verovert de bal door een tackle van achteren. Bănică passt de bal met de wreef. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Condruţ is nu in balbezit. Condruţ geeft de bal voor. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean schiet op doel. Tylek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Strumfy United - hello! 0:2

75e minuut.
Rusoń met een sublieme pass. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal in één keer door. Daar is Gorun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tutmaz geeft een hoge lob. Vulpeşean kopt de bal weg. Gorun rent richting de bal. Gorun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gorun kopt de bal weg. Daar is Vulpeşean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Tylek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strumfy United 44%, hello! 56%.
Strumfy United - hello! 0:2