Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
cristinew Tactiek fare e 2
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 53.9
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Magenheim is nu in balbezit. Magenheim geeft de bal voor. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim schiet op doel. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:1

14e minuut.
Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. Teodosiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Creataro rent richting de bal. Creataro schiet op doel. Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuljović rent richting de bal. Kuljović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:2

15e minuut.
Gonthier passt de bal met de wreef. Rodrigues is nu in balbezit. Rodrigues geeft de bal voor. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović schiet op doel. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:3

18e minuut.
Gonthier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marian de bal. Pokora is nu in balbezit. Pokora geeft een lange en hoge pass. Magenheim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Manolache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba passt de bal zonder na te denken. Kuljović is nu in balbezit. Kuljović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:4

26e minuut.
Dobrin met een harde bal richting middenveld. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba geeft de bal voor. Creataro is nu in balbezit. Creataro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Creataro geeft een hoge lob. Kuljović is nu in balbezit. Kuljović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Magenheim de bal. Magenheim schiet op doel. Boiangiu bokst de bal weg. Magenheim rent richting de bal. Magenheim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:5

36e minuut.
Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal zonder na te denken. Magenheim rent richting de bal. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:6

37e minuut.
Magenheim is nu in balbezit. Bâtă is nu in balbezit. Magenheim verovert de bal door een tackle van achteren. Magenheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:7

40e minuut.
Villalba passt de bal zonder na te denken. Gonthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonthier passt de bal zonder na te denken. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Kuljović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro onderschept slim de pass. Creataro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8

45e minuut.
Inworp. Kuljović met een snelle inworp. Gonthier rent richting de bal. Gonthier geeft een lange en hoge pass. Magenheim springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 76%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 24%.
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:8

49e minuut.
Villalba kopt de bal weg. Nae probeert de bal met de borst te controleren. Gonthier speelt de bal door. Klungelig pakt Kuljović de bal. Kuljović haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba geeft een hoge lob. Creataro rent richting de bal. Creataro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kuljović kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodosiu de bal. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro rent richting de bal. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:9

61e minuut.
Bâtă kopt de bal weg. Villalba rent richting de bal. Villalba geeft de bal voor. Kuljović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljović schiet op doel. Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Kuljović verovert de bal door een tackle van achteren. Kuljović met een sublieme pass. Daar is Magenheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Teodosiu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:10

69e minuut.
Creataro passt de bal zonder na te denken. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim schiet op doel. Teodosiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:11

71e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal in één keer door. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:12

75e minuut.
Pokora geeft een hoge lob. Mâlcu kopt de bal weg. Gonthier probeert naar een medespeler te passen. Kuljović heeft problemen om de bal te vangen. Kuljović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Villalba geeft de bal voor. Magenheim kopt de bal weg. Kuljović rent richting de bal. Kuljović haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:13

77e minuut.
Marian geeft een lange en hoge pass. Gonthier kopt de bal weg. Creataro is nu in balbezit. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gonthier is nu in balbezit. Gonthier geeft een hoge lob. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro rent richting de bal. Creataro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Villalba passt de bal in één keer door. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Creataro is nu in balbezit. Creataro schiet op doel. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:14

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Magenheim de bal onder controle te krijgen. Villalba met een sublieme pass. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Creataro is nu in balbezit. Creataro haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora passt de bal zonder na te denken. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 79%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 21%.
CristiBestTeam - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 0:15