Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Michael Klein
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17443
F.C. Corvinul 1921 CristiBestTeam
5-2-1-2 Tactiek cristinew
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 29.7
zeer goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen slecht


4e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Frakiewicz kopt de bal weg. Teodosiu heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu bokst de bal weg.

7e minuut.
Desoete rent richting de bal. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal zonder na te denken. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu bokst de bal weg.

9e minuut.
Bocaletti is nu in balbezit. Bocaletti geeft de bal voor. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 1:0

11e minuut.
Manolache bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolache geeft een lange en hoge pass. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlan onderschept slim de pass. Cârlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Os kan de bal niet met de borst controleren. Os probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti schiet op doel. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frakiewicz krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Desoete rent richting de bal. Desoete geeft een hoge lob. Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Teodosiu is nu in balbezit. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Frakiewicz onderschept slim de pass. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 2:0

31e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 3:0

35e minuut.
Nae rent richting de bal. Desoete onderschept slim de pass. Desoete probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Os kopt de bal weg. Gruba is nu in balbezit. Gruba passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

41e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz geeft een hoge lob. Nae is nu in balbezit. Desoete verovert de bal door een tackle van achteren. Desoete draait met de bal, schiet en ... Boiangiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Kammerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsay onderschept slim de pass. Ramsay geeft een hoge lob. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 26%, CristiBestTeam 74%.
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 4:0

46e minuut.
Cârlan met een sublieme pass. Magheru rent richting de bal. Magheru passt de bal in één keer door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Teodosiu begaat een overtreding. Rujoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Desoete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rujoiu springt en kopt de bal. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Istogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae rent richting de bal. Istogu begaat een overtreding. Istogu krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Desoete verovert de bal door een tackle van achteren. Desoete geeft een hoge lob. Gruba is nu in balbezit. Gruba draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 5:0

59e minuut.
Manolache rent richting de bal. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Gruba probeert naar een medespeler te passen. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu bokst de bal weg. Mâlcu is nu in balbezit. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 6:0

68e minuut.
Istogu speelt de bal door. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu passt de bal met de wreef. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kammerer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loconte komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu maakt een afschuwelijke overtreding. Mâlcu krijgt een gele kaart. Rujoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gruba met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Frakiewicz speelt de bal door. Gruba is nu in balbezit. Gruba passt de bal met de wreef. Bocaletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaletti schiet op doel. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 23%, CristiBestTeam 77%.
F.C. Corvinul 1921 - CristiBestTeam 6:0