Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 56404
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA C. S Gura Humorului
fare e 2 Tactiek 1
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 64
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jegier de bal. Lutka rent richting de bal. Lutka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lutka probeert naar een medespeler te passen. Pokora rent richting de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz schiet op doel. Ragnarsson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sadzawicki passt de bal zonder na te denken. Barczewski rent richting de bal. Ustaal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barczewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Barczewski kan niet meer verder spelen. Cao komt het veld opgelopen. Mačijauskas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadzawicki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rodrigues geeft de bal voor. Creataro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kästli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... Anguita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro is nu in balbezit. Lutka is nu in balbezit. Lutka haalt uit met een fantastische trap. Ragnarsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Creataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creataro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - C. S Gura Humorului 1:0

37e minuut.
Sadzawicki controleert de bal met de borst. Dolce bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap. Anguita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kaclerowicz met een snelle inworp. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis rent richting de bal. Lutka onderschept slim de pass. Lutka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - C. S Gura Humorului 2:0

44e minuut.
Ermolenko geeft de bal voor. Mačijauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačijauskas geeft de bal voor. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 59%, C. S Gura Humorului 41%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - C. S Gura Humorului 2:0

58e minuut.
Czapliński kopt de bal weg. Villalba is nu in balbezit. Ermolenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ermolenko krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Mačijauskas geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolce verovert de bal door een tackle van achteren. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 65%, C. S Gura Humorului 35%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - C. S Gura Humorului 2:0