Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Michael Klein
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26319
F.C. Corvinul 1921 juventus resita
5-2-1-2 Tactiek smiley-next CRo
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 3
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
54.3 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
uitmuntend Verdedigen solide


11e minuut.
Kraft kopt de bal weg. Rujoiu is nu in balbezit. Lixandru begaat een overtreding. Lixandru krijgt een gele kaart. Rujoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kikowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gruba met een snelle inworp. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Frakiewicz speelt de bal door. Gruba is nu in balbezit. Gruba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rydol is nu in balbezit. Rydol geeft de bal voor. Kikowski rent richting de bal. Kikowski schiet op doel. Aegerter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - juventus resita 1:0

35e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kikowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bayramlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kraft kopt de bal weg. Lixandru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Desoete kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Rujoiu maakt een afschuwelijke overtreding. Rujoiu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perini is nu in balbezit. Kraft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraft krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 41%, juventus resita 59%.
F.C. Corvinul 1921 - juventus resita 1:0

46e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan speelt de bal door. Schuurmans rent richting de bal. Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Byfield kopt de bal weg. Jałówka rent richting de bal. Milne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milne krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal met de wreef. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Aegerter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - juventus resita 2:0

82e minuut.
Perini rent richting de bal. Perini geeft een hoge lob. Jałówka is nu in balbezit. Jałówka schiet op doel. Perelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - juventus resita 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 44%, juventus resita 56%.
F.C. Corvinul 1921 - juventus resita 2:1