Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: NewChance Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3339
NewChance CristiBestTeam
433 pt atac Tactiek cristinew
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 33.1
goed Schieten zwak
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


12e minuut.
Biserov rent richting de bal. Manolache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biserov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Silveanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leifheit krijgt zijn hoofd ertegen. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - CristiBestTeam 1:0

14e minuut.
Manić is nu in balbezit. Manić passt de bal met de wreef. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haas onderschept slim de pass. Haas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leifheit kopt de bal weg. Kielar is nu in balbezit. Teodosiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar verovert de bal door een tackle van achteren. Kielar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Manolache is nu in balbezit. Biserov onderschept slim de pass. Biserov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Garofalo met een sublieme pass. Leifheit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moţatu. Moţatu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Leifheit onderschept slim de pass. Leifheit passt de bal met de wreef. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov haalt uit met een fantastische trap. Wilke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Biserov kopt de bal weg. Leifheit bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leifheit raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manić neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 46%, CristiBestTeam 54%.
NewChance - CristiBestTeam 1:0

49e minuut.
Medvěd probeert naar een medespeler te passen. Hacıyev is nu in balbezit. Hacıyev geeft de bal voor. Haas bereikt de bal nog maar net als eerste. Haas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NewChance - CristiBestTeam 1:1

50e minuut.
Daar is Sabbatelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabbatelli. Cârlan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Silveanu speelt de bal door. Biserov is nu in balbezit. Biserov haalt uit met een fantastische trap. Wilke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NewChance - CristiBestTeam 2:1

61e minuut.
Bâtă met een sublieme pass. Magheru rent richting de bal. Magheru passt de bal met de wreef. Haas rent richting de bal. Haas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Silveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveanu geeft de bal voor. Moţatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leifheit is nu in balbezit. Leifheit haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Hacıyev kopt de bal weg. Manić probeert naar een medespeler te passen. Leifheit heeft problemen om de bal te vangen. Kielar is nu in balbezit. Kielar schiet op doel. Wilke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Wilke met een sublieme pass. Sabbatelli rent richting de bal. Sabbatelli geeft een hoge lob. Leifheit is nu in balbezit. Leifheit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wilke niet meer kan verder spelen. Boiangiu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NewChance 34%, CristiBestTeam 66%.
NewChance - CristiBestTeam 2:1