Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Dinamo DPM Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 28840
Dinamo DPM NewChance
III Tactiek 433 pt atac
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu passt de bal met de wreef. Madera onderschept slim de pass. Leifheit rent richting de bal. Leifheit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Coya kopt de bal weg. Chatelle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garofalo. Chatelle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chatelle kan niet meer verder spelen. Cheşnoiu komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Diculescu trapt de bal weg van het doel. Biserov kopt de bal weg. Leifheit heeft problemen om de bal te vangen. Leifheit draait met de bal, schiet en ... Rogoznica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 0:1

8e minuut.
Bucşaru trapt de bal weg. Pelegrín rent richting de bal. Pelegrín passt de bal zonder na te denken. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pelegrín bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrín probeert naar een medespeler te passen. Coya is nu in balbezit. Nespoli rent richting de bal. Nespoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nespoli passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu is nu in balbezit. Diculescu rent richting de bal. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coya is nu in balbezit. Paal! Predeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelegrín met een snelle inworp. Nespoli rent richting de bal. Nespoli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Nespoli onderschept slim de pass. Nespoli probeert naar een medespeler te passen. Manić met een sublieme pass. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nespoli rent richting de bal. Nespoli geeft een hoge lob. Coya rent richting de bal. Coya geeft een lange en hoge pass. Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo DPM - NewChance 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Predeanu de bal. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Masztak passt de bal zonder na te denken. Madera is nu in balbezit. Madera passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Leifheit rent richting de bal. Ioaniţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov onderschept slim de pass. Biserov draait met de bal, schiet en ... Rogoznica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 1:2

35e minuut.
Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manić met een sublieme pass. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Coya rent richting de bal. Coya haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheşnoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo DPM - NewChance 2:2

37e minuut.
Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kralj geeft een hoge lob. Coya kopt de bal weg. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Bucşaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Masztak passt de bal in één keer door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Coya is nu in balbezit. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. Bucşaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo DPM 34%, NewChance 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo DPM - NewChance 2:2

51e minuut.
Diculescu geeft een hoge lob. Inworp. Pelegrín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespoli geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Madera onderschept slim de pass. Madera passt de bal in één keer door. Coya is nu in balbezit. Coya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 3:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Finocchi komt het veld opgelopen. Cagnolo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pelegrín met een sublieme pass. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap. Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Predeanu is nu in balbezit. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 4:2

70e minuut.
Sabbatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabbatelli met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya met een sublieme pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Bucşaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bucşaru niet meer kan verder spelen. Hacıyev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pelegrín controleert de bal met de borst. Pelegrín probeert naar een medespeler te passen. Nespoli is nu in balbezit. Nespoli geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Hacıyev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Finocchi speelt de bal door. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu met een sublieme pass. Coya is nu in balbezit. Coya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 5:2

76e minuut.
Ciucă passt de bal in één keer door. Coya heeft problemen om de bal te vangen. Coya passt de bal in één keer door. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hacıyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Pelegrín met de inworp. Nespoli rent richting de bal. Nespoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Predeanu de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciucă geeft de bal voor. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu probeert naar een medespeler te passen. Leifheit rent richting de bal. Leifheit schiet op doel. Rogoznica bokst de bal weg.

88e minuut.
Nespoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya rent richting de bal. Nespoli rent richting de bal. Coya is nu in balbezit. Coya schiet op doel. Hacıyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Madera onderschept slim de pass. Madera geeft een lange en hoge pass. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya haalt uit met een fantastische trap. Hacıyev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo DPM - NewChance 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo DPM 22%, NewChance 78%.
Dinamo DPM - NewChance 6:2