Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Petrolistul Boldești Craiova Maxima
mojo Tactiek dav
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 53
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Merchel passt de bal met de wreef. Petru rent richting de bal. Petru speelt de bal door. Poulin rent richting de bal. Poulin draait met de bal, schiet en ... Myllykangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Knak controleert de bal met de borst. Poulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Knak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Poulin raakt geblesseerd tijdens het duel. Codreanu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 0:1

11e minuut.
Bigos is nu in balbezit. Bigos geeft de bal voor. Alberghini rent richting de bal. Alberghini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 1:1

12e minuut.
Aznavour verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour met een sublieme pass. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Knak rent richting de bal. Knak geeft een lange en hoge pass. Daar is Alberghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alberghini draait met de bal, schiet en ... Peikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 2:1

15e minuut.
Codreanu passt de bal met de wreef. Merchel is nu in balbezit. Knak maakt een afschuwelijke overtreding. Merchel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Bigos verovert de bal door een tackle van achteren. Bigos passt de bal zonder na te denken. Bijotat speelt de bal door. Cheng-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Merchel geeft de bal voor. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Diţă passt de bal met de wreef. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 2:2

23e minuut.
Aznavour probeert naar een medespeler te passen. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos met een sublieme pass. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Diţă kopt de bal weg. Poulin rent richting de bal. Poulin geeft de bal voor. Merchel rent richting de bal. Merchel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 2:3

29e minuut.
Misierewicz kopt de bal weg. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour passt de bal met de wreef. Bijotat is nu in balbezit. Bijotat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bigos met een snelle inworp. Diţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... Cuzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peikov speelt de bal door. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean passt de bal in één keer door. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Alexa rent richting de bal. Alberghini onderschept slim de pass. Alberghini heeft problemen om de bal te vangen. Alberghini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 3:3

42e minuut.
Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean probeert naar een medespeler te passen. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ciucean met een snelle inworp. Petru is nu in balbezit. Petru probeert naar een medespeler te passen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu schiet op doel. Myllykangas bokst de bal weg.

44e minuut.
Aznavour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham met een sublieme pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Merchel probeert naar een medespeler te passen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal met de wreef. Poulin rent richting de bal. Poulin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 57%, Craiova Maxima 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 3:3

47e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino geeft een lange en hoge pass. Codreanu kopt de bal weg. Poulin is nu in balbezit. Poulin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Cheng-Young kopt de bal weg. Feraru is nu in balbezit. Feraru geeft de bal voor. Merchel is nu in balbezit. Merchel geeft een hoge lob. Myllykangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Myllykangas met een sublieme pass. Daar is Ciucean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean passt de bal in één keer door. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Diţă met een sublieme pass. Poulin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knak. Poulin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diţă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Eberl met een harde bal richting middenveld. Bigos kopt de bal weg. Cuzino heeft problemen om de bal te vangen. Alberghini rent richting de bal. Alberghini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Knak met een sublieme pass. Klungelig pakt Aznavour de bal. Aznavour geeft de bal voor. Bijotat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijotat draait met de bal, schiet en ... Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 52%, Craiova Maxima 48%.
F.C. Petrolistul Boldești - Craiova Maxima 4:3