Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasovia FC Moira
532 Tactiek moira
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 51
excellent Schieten excellent
solid Passen good
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
Faubert probeert naar een medespeler te passen. Dan rent richting de bal. Dan passt de bal met de wreef. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasovia FC - Moira 0:1

41e minuut.
Canelle is nu in balbezit. Canelle geeft een hoge lob. Buğdaycı probeert de bal aan de voet te houden. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Skorupski probeert naar een medespeler te passen. Attanasi speelt de bal door. Silva Neto is nu in balbezit. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel. Ferrugem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Baldus is nu in balbezit. Baldus passt de bal met de wreef. Daar is Żelasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 48%, Moira 52%.
Brasovia FC - Moira 0:1

49e minuut.
Rupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rupiński passt de bal zonder na te denken. Avogadro speelt de bal door. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko schiet op doel. Öykün kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Avogadro probeert naar een medespeler te passen. Kalkan rent richting de bal. Kalkan passt de bal in één keer door. Baldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle met een sublieme pass. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto draait met de bal, schiet en ... Ferrugem bokst de bal weg.

76e minuut.
Tender onderschept slim de pass. Tender met een sublieme pass. Plaskie verovert de bal door een tackle van achteren. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle draait met de bal, schiet en ... Ferrugem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasovia FC 46%, Moira 54%.
Brasovia FC - Moira 0:1