Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: REBELS ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7575
REBELS F.C. Rivendell
BAR3w Tactiek tactic99
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
30.6 gemiddelde waardering 48.3
adequate Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Danese rent richting de bal. Cachorro González rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danese. Danese krijgt een gele kaart. Cachorro González raakt geblesseerd tijdens het duel. Libiszewski met een snel genomen vrije trap. Ţipa is nu in balbezit. Ţipa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Murillo rent richting de bal. Murillo geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 0:1

4e minuut.
Fortuński probeert naar een medespeler te passen. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft de bal voor. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 0:2

10e minuut.
Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip passt de bal zonder na te denken. Libiszewski is nu in balbezit. Skoraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skoraszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Musiałowski heeft problemen om de bal te vangen. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu bokst de bal weg.

14e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai geeft een hoge lob. Murillo kopt de bal weg. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

16e minuut.
Zaplatkin speelt de bal door. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo passt de bal in één keer door. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Filip schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Adaszek geeft een hoge lob. Skoraszewski kopt de bal weg. Danese rent richting de bal. Danese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Filip rent richting de bal. Filip probeert naar een medespeler te passen. Danese rent richting de bal. Danese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zaplatkin met een sublieme pass. Skoraszewski is nu in balbezit. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 0:4

36e minuut.
Daar is Sauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţipa is nu in balbezit. Adaszek onderschept slim de pass. Sauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauro schiet op doel. Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:4

37e minuut.
Fortuński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morante met de inworp. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cachorro González probeert naar een medespeler te passen. Filip is nu in balbezit. Daar is Filip, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 60%, F.C. Rivendell 40%.
REBELS - F.C. Rivendell 1:4

47e minuut.
Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu passt de bal in één keer door. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Filip draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Skoraszewski rent richting de bal. Skoraszewski draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:5

53e minuut.
Rudeanu kopt de bal weg. Daar is Libiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danese is nu in balbezit. Danese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rudeanu geeft de bal voor. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev geeft een hoge lob. Şipoş rent richting de bal. Şipoş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zaplatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin passt de bal met de wreef. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:6

67e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Danese rent richting de bal. Danese draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:7

71e minuut.
Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:8

76e minuut.
Daar is Şipoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danese onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libiszewski. Libiszewski krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Şipoş controleert de bal met de borst. Danese onderschept slim de pass. Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev schiet op doel. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - F.C. Rivendell 1:9

84e minuut.
Zaplatkin met een sublieme pass. Murillo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertotti. Murillo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Murillo kan niet meer verder spelen. Pankiewicz komt het veld opgelopen. Pankiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Filip zijn tegenspeler op de grond. Filip krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 45%, F.C. Rivendell 55%.
REBELS - F.C. Rivendell 1:9