Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3703
GCL REBELS
523 Tactiek BAR3w
60% Balbezit 40%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 30.5
solide Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Gurău passt de bal met de wreef. Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moromete met de inworp. Saravia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Novac is nu in balbezit. Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante onderschept slim de pass. Abrante draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - REBELS 1:0

16e minuut.
Musiałowski speelt de bal door. Bertotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrante verovert de bal door een tackle van achteren. Abrante draait met de bal, schiet en ... Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cachorro González is nu in balbezit. Prus onderschept slim de pass. Rudeanu begaat een overtreding. Rudeanu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Pandelescu trapt de bal weg van het doel. Cachorro González kopt de bal weg. Daar is Libiszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abrante is nu in balbezit. Abrante draait met de bal, schiet en ... Shorunmu bokst de bal weg. Saravia is nu in balbezit. Saravia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - REBELS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 60%, REBELS 40%.
GCL - REBELS 2:0

53e minuut.
Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Libiszewski geeft de bal voor. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa draait met de bal, schiet en ... Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - REBELS 2:1

65e minuut.
Euvrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Abrante is nu in balbezit. Abrante schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - REBELS 3:1

73e minuut.
Prus is nu in balbezit. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Novac is nu in balbezit. Novac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abrante is nu in balbezit. Abrante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. Saravia kopt de bal weg. Abrante rent richting de bal. Abrante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - REBELS 4:1

79e minuut.
Prus met de inworp. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu met een sublieme pass. Novac bereikt de bal nog maar net als eerste. Novac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Euvrard rent richting de bal. Euvrard geeft de bal voor. Libiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Abrante rent richting de bal. Abrante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 48%, REBELS 52%.
GCL - REBELS 4:1