Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Moira Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 21342
Moira F.C. Rivendell
moira Tactiek tactic99
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 7
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Canelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi passt de bal in één keer door. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Adaszek geeft een hoge lob. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochroński begaat een overtreding. Ochroński krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Danese is nu in balbezit. Skoraszewski is nu in balbezit. Mano verovert de bal door een tackle van achteren. Danese bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gagatek trapt de bal weg van het doel. Wolf is nu in balbezit. Met opzet legt Danese zijn tegenspeler op de grond. Danese krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Adaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Zaplatkin probeert naar een medespeler te passen. Skoraszewski rent richting de bal. Filip is nu in balbezit. Filip draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Wolf met een sublieme pass. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi met een sublieme pass. Canelle is nu in balbezit. Canelle draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Vega rent richting de bal. Canelle rent richting de bal. Hobai onderschept slim de pass. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 47%, F.C. Rivendell 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moira - F.C. Rivendell 0:0

47e minuut.
Gagatek met een sublieme pass. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev probeert naar een medespeler te passen. Danese is nu in balbezit. Danese haalt uit met een fantastische trap. Öykün probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Adaszek met een sublieme pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Szotek rent richting de bal. Skoraszewski onderschept slim de pass. Skoraszewski haalt uit met een fantastische trap. Öykün bokst de bal weg. Mano rent richting de bal. Danese onderschept slim de pass. Danese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Gagatek is nu in balbezit. Zaplatkin rent richting de bal. Zaplatkin passt de bal in één keer door. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Mano passt de bal in één keer door. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Dalea bokst de bal weg.

55e minuut.
Dalea probeert naar een medespeler te passen. Mano rent richting de bal. Skoraszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skoraszewski krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Skoraszewski is nu in balbezit. Met opzet legt Szotek zijn tegenspeler op de grond. Szotek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Attanasi de bal. Attanasi met een sublieme pass. Mano geeft de bal voor. Serrador rent richting de bal. Serrador geeft een lange en hoge pass. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Szotek rent richting de bal. Skoraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Attanasi met een snelle inworp. Canelle is nu in balbezit. Canelle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adaszek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Serrador met de inworp. Klungelig pakt Vega de bal. Gagatek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Adaszek geeft een hoge lob. Inworp. Kurtyka met de inworp. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fortuński geeft een lange en hoge pass. Skorupski is nu in balbezit. Met opzet legt Danese zijn tegenspeler op de grond. Danese krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 36%, F.C. Rivendell 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moira - F.C. Rivendell 0:0