Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: REBELS ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9624
REBELS Moira
BAR3w Tactiek moira
34% Balbezit 66%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
29.5 gemiddelde waardering 51.7
adequate Schieten outstanding
average Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Attanasi rent richting de bal. Attanasi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Musiałowski de bal. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 0:1

3e minuut.
Bertotti speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador verovert de bal door een tackle van achteren. Serrador speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bertotti heeft problemen om de bal te vangen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf geeft de bal voor. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 0:2

10e minuut.
Musiałowski geeft een lange en hoge pass. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałowski maakt een afschuwelijke overtreding. Musiałowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Mano rent richting de bal. Mano passt de bal zonder na te denken. Ţipa heeft problemen om de bal te vangen. Ţipa haalt uit met een fantastische trap. Öykün probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:2

14e minuut.
Wolf rent richting de bal. Wolf geeft een hoge lob. Libiszewski rent richting de bal. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Attanasi passt de bal in één keer door. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador passt de bal zonder na te denken. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega schiet op doel. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canelle is nu in balbezit. Canelle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:3

24e minuut.
Mano speelt de bal door. Serrador rent richting de bal. Serrador met een sublieme pass. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sima speelt de bal door. Klungelig pakt Libiszewski de bal. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle schiet op doel. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:4

30e minuut.
Sauro onderschept slim de pass. Sauro probeert naar een medespeler te passen. Serrador is nu in balbezit. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bertotti rent richting de bal. Serrador onderschept slim de pass. Serrador geeft de bal voor. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mano speelt de bal door. Canelle rent richting de bal. Canelle geeft de bal voor. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 69%, Moira 31%.
REBELS - Moira 1:4

46e minuut.
Kurtyka heeft problemen om de bal te vangen. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:5

49e minuut.
Serrador rent richting de bal. Serrador passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi rent richting de bal. Attanasi haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu bokst de bal weg. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:6

59e minuut.
Ochroński probeert naar een medespeler te passen. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi passt de bal zonder na te denken. Canelle rent richting de bal. Canelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Canelle is nu in balbezit. Canelle geeft de bal voor. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:7

64e minuut.
Canelle is nu in balbezit. Canelle geeft een lange en hoge pass. Ochroński is nu in balbezit. Ochroński geeft een lange en hoge pass. Vega krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:8

69e minuut.
Bertotti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Serrador de bal onder controle te krijgen. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:9

73e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega passt de bal zonder na te denken. Serrador rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sima probeert naar een medespeler te passen. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega is nu in balbezit. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Serrador heeft problemen om de bal te vangen. Serrador geeft een hoge lob. Şipoş kopt de bal weg. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Attanasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attanasi passt de bal zonder na te denken. Serrador rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Shorunmu bokst de bal weg. Canelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:10

88e minuut.
Ochroński rent richting de bal. Ochroński geeft de bal voor. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Vega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Moira 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 75%, Moira 25%.
REBELS - Moira 1:11