Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rivendell Brasovia FC
tactic99 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen excellent


11e minuut.
Kempen probeert naar een medespeler te passen. Kalkan is nu in balbezit. Kalkan passt de bal in één keer door. Baldus rent richting de bal. Baldus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Skoraszewski rent richting de bal. Plaskie verovert de bal door een tackle van achteren. Plaskie geeft een lange en hoge pass. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Brasovia FC 0:1

22e minuut.
Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkan passt de bal met de wreef. Baldus rent richting de bal. Baldus haalt uit met een fantastische trap. Dalea bokst de bal weg.

45e minuut.
Kalkan passt de bal met de wreef. Avogadro rent richting de bal. Avogadro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żelasko de bal. Żelasko draait met de bal, schiet en ... Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 67%, Brasovia FC 33%.
F.C. Rivendell - Brasovia FC 0:1

50e minuut.
Zaplatkin passt de bal zonder na te denken. Plaskie rent richting de bal. Filip onderschept slim de pass. Filip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rivendell - Brasovia FC 1:1

58e minuut.
Kempen is nu in balbezit. Kempen geeft de bal voor. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko verovert de bal door een tackle van achteren. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Karatanchev met de inworp. Zaplatkin geeft de bal voor. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip geeft de bal voor. Danese krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Brasovia FC 2:1

70e minuut.
Gagatek geeft een hoge lob. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ... Ferrugem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Brasovia FC 3:1

80e minuut.
Daar is Fortuński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalea probeert naar een medespeler te passen. Danese kopt de bal weg. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Adaszek de bal. Baldus rent richting de bal. Adaszek begaat een overtreding. Adaszek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 58%, Brasovia FC 42%.
F.C. Rivendell - Brasovia FC 3:1