Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcm juventus united mihailesti
n Tactiek c12
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen goed


1e minuut.
Sălăjean speelt de bal door. Ruffier rent richting de bal. Ruffier geeft de bal voor. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean speelt de bal door. Radić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radić geeft een lange en hoge pass. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ruffier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galgóczi heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruffier zal de hoekschop nemen. Tascău krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nebes verovert de bal door een tackle van achteren. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Galgóczi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galgóczi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Inworp. Venczel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radić rent richting de bal. Radić geeft een lange en hoge pass. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsai-Jung bokst de bal weg.

19e minuut.
Lator bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stankiewicz krijgt een gele kaart. Cepero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skafarek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nebes rent richting de bal. Nebes passt de bal zonder na te denken. Macek is nu in balbezit. Tascău onderschept slim de pass. Tascău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tascău rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radić neemt de hoekschop. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lazović rent richting de bal. Nebes onderschept slim de pass. Nebes passt de bal met de wreef. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Nebes is nu in balbezit. Nebes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lazović de bal. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galgóczi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ţonea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruffier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović onderschept slim de pass. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes verovert de bal door een tackle van achteren. Nebes geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ţonea kopt de bal weg. Klungelig pakt Galgóczi de bal. Ruffier bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes is nu in balbezit. Nebes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Radić onderschept slim de pass. Radić geeft een hoge lob. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - united mihailesti 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 38%, united mihailesti 62%.
fcm juventus - united mihailesti 1:0

46e minuut.
Demircioğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Lazović geeft de bal voor. Inworp. Ruffier met een snelle inworp. Nebes met een sublieme pass. Ruffier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tascău krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - united mihailesti 2:0

51e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea passt de bal in één keer door. Tascău heeft problemen om de bal te vangen. Tascău schiet op doel. Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean passt de bal met de wreef. Nebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebes geeft de bal voor. Ruffier krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Lazarov de bal. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tascău rent richting de bal. Lazović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tascău raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţonea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Radić heeft problemen om de bal te vangen. Radić speelt de bal door. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Lazarov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buck met een snelle inworp. Ruffier rent richting de bal. Ruffier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lator geeft de bal voor. Lazović probeert de bal met de borst te controleren. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcm juventus - united mihailesti 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcm juventus 41%, united mihailesti 59%.
fcm juventus - united mihailesti 3:0