Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motaneii Fiorosi REBELS
352 Tactiek BAR3w
68% Balbezit 32%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 29.8
excellent Schieten average
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alatlı zal de hoekschop nemen. Şipoş kopt de bal weg. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 1:0

4e minuut.
Turcomano rent richting de bal. Ţipa begaat een overtreding. Turcomano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piruşca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 2:0

5e minuut.
Ţipa rent richting de bal. Turcomano onderschept slim de pass. Bertotti geeft een lange en hoge pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano geeft de bal voor. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 3:0

17e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šagovnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šagovnović passt de bal met de wreef. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 4:0

23e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Socea geeft een lange en hoge pass. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertotti heeft problemen om de bal te vangen. Coinac is nu in balbezit. Coinac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Morante geeft een hoge lob. Ijeh kopt de bal weg. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţipa haalt uit met een fantastische trap. Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 4:1

26e minuut.
Morante rent richting de bal. Šagovnović verovert de bal door een tackle van achteren. Šagovnović speelt de bal door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Buculei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bradu komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Turcomano onderschept slim de pass. Socea heeft problemen om de bal te vangen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 5:1

30e minuut.
Ţipa heeft problemen om de bal te vangen. Socea probeert naar een medespeler te passen. Plesník met een sublieme pass. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Alatlı heeft problemen om de bal te vangen. Alatlı passt de bal met de wreef. Coinac is nu in balbezit. Coinac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 6:1

34e minuut.
Ţipa speelt de bal door. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano onderschept slim de pass. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 7:1

36e minuut.
Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 8:1

38e minuut.
Coinac passt de bal met de wreef. Piruşca rent richting de bal. Piruşca met een sublieme pass. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano passt de bal met de wreef. Ţipa rent richting de bal. Ţipa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 31%, REBELS 69%.
Motaneii Fiorosi - REBELS 8:1

47e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović passt de bal zonder na te denken. Turcomano heeft problemen om de bal te vangen. Turcomano schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 9:1

50e minuut.
Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano probeert naar een medespeler te passen. Socea rent richting de bal. Socea haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 10:1

53e minuut.
Klungelig pakt Plesník de bal. Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ţipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Sauro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 10:2

55e minuut.
Cachorro González met een sublieme pass. Dobalyan rent richting de bal. Rudeanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Rudeanu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rudeanu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Dobalyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobalyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Šagovnović de bal. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 11:2

59e minuut.
Klungelig pakt Libiszewski de bal. Socea is nu in balbezit. Socea passt de bal zonder na te denken. Coinac is nu in balbezit. Coinac schiet op doel. Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Socea passt de bal zonder na te denken. Šagovnović met een sublieme pass. Musiałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano onderschept slim de pass. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Alatlı is nu in balbezit. Alatlı passt de bal zonder na te denken. Socea rent richting de bal. Socea geeft een hoge lob. Turcomano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 12:2

66e minuut.
Inworp. Morante met een snelle inworp. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Socea rent richting de bal. Socea passt de bal in één keer door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 13:2

73e minuut.
Alatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Alatlı passt de bal met de wreef. Socea probeert de bal aan de voet te houden. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 14:2

74e minuut.
Sauro met een sublieme pass. Ijeh heeft problemen om de bal te vangen. Socea verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alatlı passt de bal in één keer door. Šagovnović rent richting de bal. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motaneii Fiorosi - REBELS 15:2

82e minuut.
Dobalyan passt de bal in één keer door. Daar is Šagovnović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiałowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Musiałowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Plesník passt de bal met de wreef. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano passt de bal zonder na te denken. Shorunmu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motaneii Fiorosi 29%, REBELS 71%.
Motaneii Fiorosi - REBELS 15:2