Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: GCL Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9882
GCL Motaneii Fiorosi
523 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Socea passt de bal met de wreef. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporkslede passt de bal met de wreef. Turcomano rent richting de bal. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Motaneii Fiorosi 0:1

8e minuut.
Moromete speelt de bal door. Buculei probeert naar een medespeler te passen. Abrante is nu in balbezit. Abrante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GCL - Motaneii Fiorosi 1:1

14e minuut.
Alatlı geeft een lange en hoge pass. Turcomano kopt de bal weg. Euvrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Daar is Socea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socea passt de bal in één keer door. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Durleci kopt de bal weg. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea met een sublieme pass. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Motaneii Fiorosi 1:2

30e minuut.
Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal met de wreef. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović geeft een lange en hoge pass. Sporkslede maakt een snoekduik en kopt de bal. Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Socea probeert naar een medespeler te passen. Alatlı probeert naar een medespeler te passen. Sporkslede rent richting de bal. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 55%, Motaneii Fiorosi 45%.
GCL - Motaneii Fiorosi 1:2

53e minuut.
Dobalyan onderschept slim de pass. Dobalyan met een sublieme pass. Alatlı met een sublieme pass. Sporkslede heeft problemen om de bal te vangen. Sporkslede geeft een hoge lob. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Abrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moromete zal de hoekschop nemen. Abrante springt en kopt de bal. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Capota de bal. Socea rent richting de bal. Socea geeft een hoge lob. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg.

69e minuut.
Plesník passt de bal in één keer door. Šagovnović speelt de bal door. Gurău is nu in balbezit. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sporkslede kopt de bal weg. Turcomano rent richting de bal. Gurău begaat een overtreding. Turcomano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Socea onderschept slim de pass. Socea probeert naar een medespeler te passen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Motaneii Fiorosi 1:3

77e minuut.
Saravia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălăcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălăcescu geeft de bal voor. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Šagovnović passt de bal zonder na te denken. Durleci rent richting de bal. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Pandelescu bokst de bal weg. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GCL - Motaneii Fiorosi 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GCL 65%, Motaneii Fiorosi 35%.
GCL - Motaneii Fiorosi 1:4