Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united mihailesti Motaneii Fiorosi
asss Tactiek 352
40% Balbezit 60%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
50.7 gemiddelde waardering 61.7
excellent Schieten formidable
very good Passen formidable
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Tsai-Jung probeert naar een medespeler te passen. Socea kopt de bal weg. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 0:1

5e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero rent richting de bal. Tupczyński met een sublieme pass. Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:1

5e minuut.
Sporkslede passt de bal in één keer door. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... Guşeilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Piruşca passt de bal in één keer door. Šagovnović is nu in balbezit. Šagovnović passt de bal in één keer door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dobalyan passt de bal zonder na te denken. Turcomano heeft problemen om de bal te vangen. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano verovert de bal door een tackle van achteren. Turcomano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Piruşca passt de bal met de wreef. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı passt de bal in één keer door. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Buculei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tupczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skafarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dobalyan geeft een hoge lob. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă begaat een overtreding. Sporkslede raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sporkslede kan niet meer verder spelen. Coinac komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Skafarek verovert de bal door een tackle van achteren. Skafarek geeft de bal voor. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku haalt uit met een fantastische trap. Guşeilă bokst de bal weg.

33e minuut.
Šagovnović speelt de bal door. Skafarek rent richting de bal. Skafarek passt de bal met de wreef. Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisaku schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Socea speelt de bal door. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović passt de bal met de wreef. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Tsai-Jung bokst de bal weg.

41e minuut.
Socea draait met de bal, schiet en ... Barton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alatlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Turcomano krijgt zijn hoofd ertegen. Tsai-Jung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 60%, Motaneii Fiorosi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:1

47e minuut.
Šagovnović speelt de bal door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hovhannisyan ... Strafschop! Turcomano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Socea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Socea kopt de bal weg. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hovhannisyan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Piruşca is nu in balbezit. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Šagovnović speelt de bal door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hovhannisyan geeft de bal voor. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Turcomano rent richting de bal. Hovhannisyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcomano raakt geblesseerd tijdens het duel. Piruşca met een snel genomen vrije trap. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coinac rent richting de bal. Coinac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Inworp. Alatlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Socea rent richting de bal. Alatlı geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chipende probeert naar een medespeler te passen. Skafarek is nu in balbezit. Skafarek passt de bal in één keer door. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Chipende passt de bal met de wreef. Cepero rent richting de bal. Tupczyński is nu in balbezit. Bisaku rent richting de bal. Bisaku haalt uit met een fantastische trap. Guşeilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Bălăcescu de bal. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 2:1

74e minuut.
Bălăcescu passt de bal in één keer door. Šagovnović is nu in balbezit. Macek rent richting de bal. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dobalyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende geeft een hoge lob. Bisaku rent richting de bal. Bisaku schiet op doel. Guşeilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skafarek zal de hoekschop nemen. Cepero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Coinac speelt de bal door. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı geeft de bal voor. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Tsai-Jung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

82e minuut.
Bălăcescu is nu in balbezit. Bisaku onderschept slim de pass. Bisaku geeft een hoge lob. Cepero krijgt zijn hoofd ertegen. Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 3:1

84e minuut.
Chipende geeft een lange en hoge pass. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 4:1

87e minuut.
Alatlı probeert naar een medespeler te passen. Skafarek rent richting de bal. Skafarek passt de bal met de wreef. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 5:1

89e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft een hoge lob. Cepero kopt de bal weg. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 52%, Motaneii Fiorosi 48%.
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 5:1