Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: kivano Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10775
kivano bravo Bodesti
b Tactiek 442
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 25.1
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Eremia geeft de bal voor. Białożyt rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manea. Manea krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Sánchez Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Sánchez passt de bal in één keer door. Bodiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiu haalt uit met een fantastische trap. Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - bravo Bodesti 1:0

8e minuut.
Holban heeft problemen om de bal te vangen. Mule is nu in balbezit. Mule passt de bal met de wreef. Bodiu heeft problemen om de bal te vangen. Bodiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Mule speelt de bal door. Daar is Bodiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiciu begaat een overtreding. Raiciu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Białożyt speelt de bal door. Bodiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodiu geeft een lange en hoge pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Abel speelt de bal door. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely passt de bal zonder na te denken. Bodiu is nu in balbezit. Bodiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Bodiu is nu in balbezit. Bodiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wesely de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 31%, bravo Bodesti 69%.
kivano - bravo Bodesti 1:0

47e minuut.
Wesely passt de bal in één keer door. Bodiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel rent richting de bal. Bodiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bodiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Białożyt passt de bal zonder na te denken. Bodiu heeft problemen om de bal te vangen. Bodiu geeft een hoge lob. Wesely rent richting de bal. Wesely draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal in één keer door. Mule met een sublieme pass. Wesely heeft problemen om de bal te vangen. Wesely draait met de bal, schiet en ... Vişan bokst de bal weg.

61e minuut.
Anghel probeert de bal met de borst te controleren. Anghel geeft een lange en hoge pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Vişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - bravo Bodesti 2:0

63e minuut.
Sánchez Sánchez speelt de bal door. Bodiu is nu in balbezit. Anghel begaat een overtreding. Anghel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mule speelt de bal door. Abel met een sublieme pass. Mule met een sublieme pass. Bodiu rent richting de bal. Bodiu schiet op doel. Vişan bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Sánchez met een snelle inworp. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sánchez Sánchez passt de bal in één keer door. Daar is Bodiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodiu speelt de bal door. Daar is Wesely, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - bravo Bodesti 3:0

83e minuut.
Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo passt de bal in één keer door. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anghel de bal onder controle te krijgen. Vişan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - bravo Bodesti 4:0

87e minuut.
Holban passt de bal met de wreef. Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez speelt de bal door. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wesely rent richting de bal. Wesely passt de bal zonder na te denken. Bodiu heeft problemen om de bal te vangen. Mule is nu in balbezit. Mule schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 21%, bravo Bodesti 79%.
kivano - bravo Bodesti 4:0