Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bravo Bodesti UTA A_RADU
442 Tactiek baraj
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 43.9
weak Schieten excellent
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Maniu heeft problemen om de bal te vangen. Vişoianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Otręba zijn tegenspeler op de grond. Otręba krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Białożyński de bal onder controle te krijgen. Vişan probeert wanhopig de bal te grijpen. Eremia speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dosca de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Świątczak de bal. Świątczak met een sublieme pass. Dosca is nu in balbezit. Dosca draait met de bal, schiet en ... Vişan bokst de bal weg. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:1

10e minuut.
Świątczak speelt de bal door. Dosca is nu in balbezit. Dosca geeft een lange en hoge pass. Białożyński is nu in balbezit. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Gorzelak verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzelak passt de bal in één keer door. Anghel met een sublieme pass. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Korinthios passt de bal met de wreef. Świątczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca is nu in balbezit. Dosca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:2

31e minuut.
Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ait Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:3

34e minuut.
Buitenspel voor Vişoianu. Goede buitenspelval van de verdediging. Gorzelak neemt vlug de vrije trap. Białożyński is nu in balbezit. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Theodor rent richting de bal. Kumlin onderschept slim de pass. Kumlin geeft een lange en hoge pass. Świątczak rent richting de bal. Świątczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gorzelak speelt de bal door. Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Białożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyński schiet op doel. Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bravo Bodesti 71%, UTA A_RADU 29%.
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:4

47e minuut.
Theodor probeert naar een medespeler te passen. Manea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korinthios. Korinthios krijgt een gele kaart. Manea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Theodor komt bij de bal en schiet. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gorzelak is nu in balbezit. Condruţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorzelak raakt geblesseerd tijdens het duel. Politakis met een snel genomen vrije trap. Dosca controleert de bal met de borst. Białożyński is nu in balbezit. Dosca rent richting de bal. Dosca draait met de bal, schiet en ... Vişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Condruţ rent richting de bal. Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak met een sublieme pass. Dosca is nu in balbezit. Dosca schiet op doel. Vişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:5

57e minuut.
Gorzelak passt de bal in één keer door. Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosca is nu in balbezit. Dosca haalt uit met een fantastische trap. Vişan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:6

81e minuut.
Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Korinthios geeft een lange en hoge pass. Świątczak rent richting de bal. Świątczak haalt uit met een fantastische trap. Vişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:7

85e minuut.
Świątczak is nu in balbezit. Świątczak probeert naar een medespeler te passen. Maniu probeert naar een medespeler te passen. Gorzelak is nu in balbezit. Gorzelak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Holban geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manea de bal. Gorzelak speelt de bal door. Świątczak is nu in balbezit. Świątczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kumlin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theodor met een snelle inworp. Manea is nu in balbezit. Manea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bravo Bodesti 66%, UTA A_RADU 34%.
bravo Bodesti - UTA A_RADU 0:7