Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viola 65 Timisoara FC Villa Bucuresti
piti Tactiek 442
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 29.2
formidable Schieten poor
very good Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Dusolleil rent richting de bal. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gyurcsány passt de bal met de wreef. Andonie met een sublieme pass. Yinling bereikt de bal nog maar net als eerste. Yinling geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi maakt een snoekduik en kopt de bal. Antonoloukas bokst de bal weg.

8e minuut.
Vraciu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olaru komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butrymski raakt geblesseerd tijdens het duel. Muito Bom met een snel genomen vrije trap. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 1:0

17e minuut.
Omdal passt de bal met de wreef. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel. Mititelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 2:0

18e minuut.
Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurcsány verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány met een sublieme pass. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dusolleil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 3:0

21e minuut.
Yinling probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Fasanelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mititelu trapt de bal weg van het doel. Butrymski kopt de bal weg. Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas bokst de bal weg. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Yinling passt de bal met de wreef. Muito Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Muito Bom geeft de bal voor. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 4:0

24e minuut.
Muito Bom verovert de bal door een tackle van achteren. Muito Bom geeft de bal voor. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 5:0

26e minuut.
Mititelu rent richting de bal. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie onderschept slim de pass. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Gyurcsány met de inworp. Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal geeft de bal voor. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ciumak kopt de bal weg. Vânătoru probeert de bal aan de voet te houden. Omdal geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Omdal is nu in balbezit. Omdal passt de bal met de wreef. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 6:0

36e minuut.
Inworp. Muito Bom met de inworp. Omdal met een sublieme pass. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antonoloukas trapt de bal weg. Omdal kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Khôi de bal. Minh Khôi schiet op doel. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Vânătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vânătoru passt de bal in één keer door. Ciolţea is nu in balbezit. Ciolţea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Klungelig pakt Gyurcsány de bal. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Olaru passt de bal in één keer door. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minh Khôi de bal. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 17%, FC Villa Bucuresti 83%.
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 7:0

49e minuut.
Yinling onderschept slim de pass. Ološtiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal met een sublieme pass. Muito Bom is nu in balbezit. Muito Bom geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gyurcsány speelt de bal door. Fasanelli met een sublieme pass. Klungelig pakt Mititelu de bal. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Muito Bom kopt de bal weg. Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omdal probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal rent richting de bal. Omdal geeft een lange en hoge pass. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 8:0

53e minuut.
Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonie begaat een overtreding. Dusolleil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muito Bom zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Omdal passt de bal zonder na te denken. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi passt de bal met de wreef. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Butrymski passt de bal in één keer door. Gyurcsány rent richting de bal. Gyurcsány passt de bal met de wreef. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muito Bom geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andonie de bal. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Kámán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kámán passt de bal met de wreef. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány geeft de bal voor. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 9:0

66e minuut.
Klungelig pakt Pavino de bal. Muito Bom verovert de bal door een tackle van achteren. Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gyurcsány zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omdal controleert de bal met de borst. Andonie maakt een afschuwelijke overtreding. Omdal raakt geblesseerd tijdens het duel. Muito Bom komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ibragimov komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gyurcsány zal de hoekschop nemen. Muito Bom is nu in balbezit. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muito Bom passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minh Khôi de bal. Minh Khôi passt de bal met de wreef. Ibragimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibragimov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fasanelli de bal. Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Omdal is nu in balbezit. Omdal probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi is nu in balbezit. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mititelu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 10:0

75e minuut.
Omdal passt de bal in één keer door. Muito Bom is nu in balbezit. Ibragimov rent richting de bal. Ibragimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 11:0

77e minuut.
Ciauşoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Ciumak de bal. Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal met een sublieme pass. Gyurcsány probeert naar een medespeler te passen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas bokst de bal weg. Muito Bom is nu in balbezit. Muito Bom haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Muito Bom rent richting de bal. Muito Bom speelt de bal door. Daar is Minh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibragimov is nu in balbezit. Ibragimov schiet op doel. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi schiet op doel. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viola 65 Timisoara 22%, FC Villa Bucuresti 78%.
Viola 65 Timisoara - FC Villa Bucuresti 11:0