Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zamolxes CS AmeServ 2019
Ch Tactiek younginess
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Bellés is nu in balbezit. Bellés passt de bal met de wreef. Stiefel rent richting de bal. Stiefel geeft een lange en hoge pass. Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - CS AmeServ 2019 1:0

4e minuut.
Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn passt de bal met de wreef. Bellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - CS AmeServ 2019 2:0

20e minuut.
Gânsac geeft een hoge lob. Rozner kopt de bal weg. Muraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Alborn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Begagić de bal. Thái Toàn is nu in balbezit. Begagić onderschept slim de pass. Begagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rozner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozner raakt geblesseerd tijdens het duel. Sillanpää met een snel genomen vrije trap. Agliardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Peyroche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 45%, CS AmeServ 2019 55%.
FC Zamolxes - CS AmeServ 2019 2:0

47e minuut.
Sillanpää probeert naar een medespeler te passen. Agliardi rent richting de bal. Agliardi passt de bal zonder na te denken. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kuchirka passt de bal met de wreef. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bellés de bal. Bellés schiet op doel. Madera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Montini met een sublieme pass. Sillanpää met een sublieme pass. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu schiet op doel. Peyroche probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Pagliara kopt de bal weg. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slampák geeft de bal voor. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Peyroche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Begagić is nu in balbezit. Begagić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bellés de bal. Bellés haalt uit met een fantastische trap. Madera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Madera met een harde bal richting middenveld. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara geeft een lange en hoge pass. Bellés is nu in balbezit. Bellés schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää met een sublieme pass. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Peyroche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamolxes - CS AmeServ 2019 2:1

75e minuut.
Sillanpää passt de bal zonder na te denken. Slampák geeft een hoge lob. Muraru heeft problemen om de bal te vangen. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Arsenie probeert de bal met de borst te controleren. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gânsac verovert de bal door een tackle van achteren. Alborn verovert de bal door een tackle van achteren. Alborn passt de bal met de wreef. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Montini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka met een sublieme pass. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wojtkowiak rent richting de bal. Rozner verovert de bal door een tackle van achteren. Rozner speelt de bal door. Ojasalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamolxes 47%, CS AmeServ 2019 53%.
FC Zamolxes - CS AmeServ 2019 2:1