Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bestialii Viola 65 Timisoara
ccc01 Tactiek piti
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 54.6
very good Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Waterink is nu in balbezit. Kámán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waterink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Waterink zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Salu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salu is nu in balbezit. Vakalopoulos onderschept slim de pass. Vakalopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Viola 65 Timisoara 1:0

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Glon niet meer kan verder spelen. Gânsac komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ološtiak geeft een lange en hoge pass. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal in één keer door. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś schiet op doel. Gânsac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieńkoś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Świstak geeft de bal voor. Carmelo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Viola 65 Timisoara 2:0

28e minuut.
Omdal met een sublieme pass. Gyurcsány is nu in balbezit. Gyurcsány passt de bal zonder na te denken. Dusolleil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Catalano Dupuy heeft problemen om de bal te vangen. Kokotek speelt de bal door. Mena geeft een lange en hoge pass. Vakalopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakalopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 57%, Viola 65 Timisoara 43%.
Bestialii - Viola 65 Timisoara 2:0

49e minuut.
Mena met een snelle inworp. Waterink geeft een hoge lob. Yinling heeft problemen om de bal te vangen. Carmelo rent richting de bal. Carmelo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Viola 65 Timisoara 3:0

52e minuut.
Pistola probeert de bal aan de voet te houden. Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu passt de bal zonder na te denken. Muito Bom rent richting de bal. Muito Bom geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kokotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotek met een sublieme pass. Mfumu heeft problemen om de bal te vangen. Dusolleil is nu in balbezit. Dusolleil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pieńkoś met een snelle inworp. Świstak geeft de bal voor. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Waterink bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterink haalt uit met een fantastische trap. Gânsac bokst de bal weg.

62e minuut.
Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistola rent richting de bal. Omdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Omdal geeft een hoge lob. Dusolleil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Muito Bom verovert de bal door een tackle van achteren. Muito Bom met een sublieme pass. Dusolleil rent richting de bal. Dusolleil draait met de bal, schiet en ... Pop Lazić bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Gyurcsány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstak speelt de bal door. Daar is Pieńkoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieńkoś schiet op doel. Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Waterink geeft een hoge lob. Pieńkoś rent richting de bal. Kámán legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieńkoś raakt geblesseerd tijdens het duel. Vakalopoulos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - Viola 65 Timisoara 4:0

86e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak met een sublieme pass. Pieńkoś heeft problemen om de bal te vangen. Pieńkoś geeft de bal voor. Ološtiak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 46%, Viola 65 Timisoara 54%.
Bestialii - Viola 65 Timisoara 4:0