Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Villa Bucuresti FC Zamolxes
442 Tactiek Ch
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 52
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 55.8
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Pagliara met een sublieme pass. Kuchirka speelt de bal door. Begagić is nu in balbezit. Begagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:1

5e minuut.
Pagliara onderschept slim de pass. Pagliara geeft een hoge lob. Alborn is nu in balbezit. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:2

8e minuut.
Andonie met een sublieme pass. Taerwe speelt de bal door. Alborn rent richting de bal. Alborn schiet op doel. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:3

10e minuut.
Soós probeert naar een medespeler te passen. Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Begagić passt de bal in één keer door. Alborn rent richting de bal. Alborn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Fasanelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciumak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ringer neemt de hoekschop. Begagić krijgt zijn hoofd ertegen. Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić schiet op doel. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:4

19e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringer onderschept slim de pass. Fasanelli probeert naar een medespeler te passen. Ringer geeft de bal voor. Begagić springt en kopt de bal. Antonoloukas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:5

20e minuut.
Taerwe met een sublieme pass. Begagić rent richting de bal. Andonie maakt een afschuwelijke overtreding. Andonie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Andonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taerwe is nu in balbezit. Andonie maakt een afschuwelijke overtreding. Andonie krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Taerwe raakt geblesseerd tijdens het duel. Alborn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Ciumak onderschept slim de pass. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Pagliara speelt de bal door. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alborn rent richting de bal. Alborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:6

33e minuut.
Kuchirka kopt de bal weg. Begagić rent richting de bal. Begagić met een sublieme pass. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Antonoloukas trapt de bal weg van het doel. Campos kan de bal niet met de borst controleren. Pagliara met een sublieme pass. Alborn rent richting de bal. Alborn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Begagić is nu in balbezit. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alborn de bal. Alborn haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fasanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasanelli geeft een lange en hoge pass. Pagliara rent richting de bal. Pagliara geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kuchirka met de inworp. Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Mititelu onderschept slim de pass. Alborn is nu in balbezit. Alborn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:7

38e minuut.
Piersic met een sublieme pass. Fasanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić onderschept slim de pass. Begagić draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara geeft de bal voor. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Taerwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagliara rent richting de bal. Pagliara probeert naar een medespeler te passen. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:8

43e minuut.
Ringer passt de bal met de wreef. Alborn heeft problemen om de bal te vangen. Alborn probeert naar een medespeler te passen. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pagliara passt de bal met de wreef. Alborn rent richting de bal. Alborn speelt de bal door. Daar is Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa Bucuresti 81%, FC Zamolxes 19%.
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:8

49e minuut.
Begagić kopt de bal weg. Ciumak rent richting de bal. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe geeft een lange en hoge pass. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuchirka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Begagić springt en kopt de bal. Antonoloukas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Vânătoru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taerwe speelt de bal door. Daar is Alborn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić is nu in balbezit. Begagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Alborn heeft problemen om de bal te vangen. Alborn speelt de bal door. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:9

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antonoloukas met een harde bal richting middenveld. Pagliara kopt de bal weg. Taerwe is nu in balbezit. Taerwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pavino rent richting de bal. Soós verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic verovert de bal door een tackle van achteren. Piersic haalt uit met een fantastische trap. Pavino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fasanelli trapt de bal weg van het doel. Ringer kopt de bal weg. Alborn speelt de bal door. Begagić rent richting de bal. Begagić haalt uit met een fantastische trap. Antonoloukas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuchirka met de inworp. Klungelig pakt Taerwe de bal. Taerwe geeft een lange en hoge pass. Alborn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kuchirka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchirka passt de bal zonder na te denken. Alborn rent richting de bal. Alborn schiet op doel. Antonoloukas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:10

69e minuut.
Ringer rent richting de bal. Ringer probeert naar een medespeler te passen. Alborn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alborn draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Ciumak de bal. Ringer met een sublieme pass. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mititelu de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:11

78e minuut.
Taerwe rent richting de bal. Taerwe geeft een hoge lob. Mititelu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Kuchirka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Begagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavino verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pavino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Campos is nu in balbezit. Kuchirka onderschept slim de pass. Kuchirka speelt de bal door. Alborn rent richting de bal. Alborn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:12

88e minuut.
Mititelu kopt de bal weg. Pagliara rent richting de bal. Pagliara passt de bal met de wreef. Taerwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Taerwe draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas bokst de bal weg. Daar is Mititelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begagić is nu in balbezit. Begagić schiet op doel. Antonoloukas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Ringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringer passt de bal met de wreef. Kuchirka rent richting de bal. Kuchirka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Begagić de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Villa Bucuresti 79%, FC Zamolxes 21%.
FC Villa Bucuresti - FC Zamolxes 0:12