Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13738
telecom FC Jmekerii
442off14+ Tactiek 442(1)
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 34.1
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Klungelig pakt Dodrescu de bal. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Gorczyca speelt de bal door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Docan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Docan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Daar is Dodrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodrescu geeft de bal voor. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Docan trapt de bal weg van het doel. Boldescu kopt de bal weg. Mojsilović rent richting de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Navarro Pedrós speelt de bal door. Sterjovski kan de bal niet met de borst controleren. Pătru rent richting de bal. Mojsilović onderschept slim de pass. Mojsilović schiet op doel. Docan bokst de bal weg.

12e minuut.
Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Gorczyca is nu in balbezit. Gorczyca probeert naar een medespeler te passen. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Mojsilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Sterjovski probeert de bal aan de voet te houden. Gorczyca geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dubuisson rent richting de bal. Dubuisson met een sublieme pass. Daar is Boldescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldescu geeft de bal voor. Mojsilović krijgt zijn hoofd ertegen. Docan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyca geeft een lange en hoge pass. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mannaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mannaro geeft de bal voor. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel. Docan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Dubuisson is nu in balbezit. Boldescu is nu in balbezit. Sterjovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sterjovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 38%, FC Jmekerii 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telecom - FC Jmekerii 0:0

52e minuut.
Docan met een harde bal richting middenveld. Boldescu rent richting de bal. Met opzet legt Dubuisson zijn tegenspeler op de grond. Dubuisson krijgt een gele kaart. Boldescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Boldescu met een snel genomen vrije trap. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gorczyca met een snelle inworp. Boldescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cocoloş kopt de bal weg. Sterjovski probeert de bal aan de voet te houden. Navarro Pedrós is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătru onderschept slim de pass. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Jmekerii 1:0

73e minuut.
Docan trapt de bal weg. Lupulesku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupulesku speelt de bal door. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Duch rent richting de bal. Mannaro onderschept slim de pass. Mannaro geeft de bal voor. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Docan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldescu is nu in balbezit. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Docan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 37%, FC Jmekerii 63%.
telecom - FC Jmekerii 1:0