Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:06
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: DANGEROUS ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 39764
Dangerous Minds Bayern Nadlac
Claro Tactiek 5DA
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanjer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kanjer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Tatlıses probeert naar een medespeler te passen. Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş passt de bal met de wreef. Malancu met een sublieme pass. Verdeş geeft de bal voor. Tax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Verdeş verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeş passt de bal zonder na te denken. Dobrovan speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Hernandes met een sublieme pass. Delgado rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pietreanu zal de hoekschop nemen. Montalvan springt en kopt de bal. Tax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 34%, Bayern Nadlac 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dangerous Minds - Bayern Nadlac 0:0

46e minuut.
Amigão komt het veld opgelopen. Polas komt het veld opgelopen. Trezza komt het veld opgelopen. Kiełnia komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pantea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Polas de bal onder controle te krijgen. Verdeş probeert naar een medespeler te passen. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... Tax verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăgoi onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietreanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Montalvan springt en kopt de bal. Tax kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tax niet meer kan verder spelen. Fournier komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Verdeş rent richting de bal. Verdeş passt de bal zonder na te denken. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Fournier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - Bayern Nadlac 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 42%, Bayern Nadlac 58%.
Dangerous Minds - Bayern Nadlac 1:0