Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI FC Jmekerii
relax Tactiek 442(1)
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 29.1
excellent Schieten weak
adequate Passen average
very good Verdedigen weak


10e minuut.
Măldărăşanu geeft een hoge lob. Rampouch is nu in balbezit. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ruccia kopt de bal weg. Daar is Cocoloş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet verovert de bal door een tackle van achteren. Bellet kan de bal niet met de borst controleren. Bellet haalt uit met een fantastische trap. Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rampouch geeft een hoge lob. Paluch is nu in balbezit. Paluch geeft een hoge lob. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peres met een snelle inworp. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet passt de bal met de wreef. Peres geeft een hoge lob. Dănceanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cocoloş rent richting de bal. Ruccia verovert de bal door een tackle van achteren. Ruccia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pătru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellet rent richting de bal. Bellet geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Baetens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peres neemt de hoekschop. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. Baetens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 27%, FC Jmekerii 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.ADY FALTICENI - FC Jmekerii 0:0

46e minuut.
Gobbetti met een sublieme pass. Câţanu rent richting de bal. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Rampouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - FC Jmekerii 1:0

50e minuut.
Atanasiu met een snelle inworp. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maier. Maier krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Cocoloş rent richting de bal. Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Peres is nu in balbezit. Peres geeft een hoge lob. Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ruccia is nu in balbezit. Ruccia passt de bal in één keer door. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - FC Jmekerii 2:0

55e minuut.
Daar is Atanasiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Bamberghi is nu in balbezit. Bamberghi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Peres passt de bal zonder na te denken. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cocoloş krijgt een gele kaart. Bellet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bellet kan niet meer verder spelen. Alberti komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peres met een sublieme pass. Cocoloş rent richting de bal. Alberti onderschept slim de pass. Alberti haalt uit met een fantastische trap. Dănceanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Maier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gămălie komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Nicht bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruccia rent richting de bal. Ruccia passt de bal met de wreef. Alberti is nu in balbezit. Alberti haalt uit met een fantastische trap. Baetens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Rukavytsya met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruccia de bal. Ruccia met een sublieme pass. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - FC Jmekerii 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 20%, FC Jmekerii 80%.
F.C.ADY FALTICENI - FC Jmekerii 3:0